ΕΠΣ Έβρου: Σημαντική ενίσχυση με 5 μεταγραφές για τον Ορφέα Σοφικού

 

Με την απόκτηση πέντε πρωτοκλασάτων για τα δεδομένα του τοπικού πρωταθλήματος του Έβρου ενισχύθηκε ο Ορφέας Σοφικού, δείχνοντας πως έχει υψηλές βλέψεις στο φετινό πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ Έβρου.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Ορφέα Σοφικού προέβη στην ανακοίνωση απόκτησης του αριστεροπόδαρου αμυντικού Δημήτρη Μεσονύχτη, του επιθετικού Κωνσταντίνου Θεοχαρίδη και την επιστροφή του νεαρού ταλαντούχου αμυντικού Παναγιώτη Δουλάκη.

Εξαιρετικά σημαντική θεωρείται η επιστροφή – προσθήκη του μεσοεπιθετικού Τόμι Ψαθά στο ρόστερ της ομάδας, παίκτης εκτός χωριού που αγαπήθηκε όμως όσο λίγοι από τους φιλάθλους του Ορφέα. Η τελευταία χρονικά ανακοίνωση του Ορφέα αφορούσε την επιστροφή του Θέμη Μπαλάκη, ο οποίος αναμένεται με την ποιότητα του να συμβάλλει στην αγωνιστική πρόοδο του Ορφέα.

«Μετά από πολλά χρόνια, φαίνεται πως γίνεται πολύ καλή δουλειά στην ομάδα του Σοφικού με τους κατοίκους του χωριού να στηρίζουν ενεργά την νέα προσπάθεια και να συσπειρώνονται γύρω από το νέο διοικητικό σχήμα», επισημαίνουν άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα.