Photos: Η αναχώρηση των Μπανιώτη, Παπαχρήστου και της υπόλοιπης Εθνικής Στίβου για το Ρίο ντε Τζανέιρο

 

Λίγο μετά τις έξι το απόγευμα της Τετάρτης αναχώρησε από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η πτήση με την οποία η Εθνική Στίβου (ή για την ακρίβεια ο μεγαλύτερος όγκος της) πετάει για το Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ανάμεσα στα μέλη που ταξιδεύουν ο κομοτηναίος άλτης του ύψους Κώστας Μπανιώτης με τον προπονητή του Γιώργο Τσούγκο, καθώς και η Βούλα Παπαχρήστου που αποτελεί μια από τις μεγάλες ελπίδες της Ελλάδας για μετάλλιο.

Μάλιστα η Παπαχρήστου κατέφθασε με τον σύζυγό της, τον γνωστό θρακιώτη ποδοσφαιριστή Λάζαρο Χαριτωνίδη που μετέφερε τις βαλίτσες (αλλά όχι και την μπέμπα τους, που κοιμόταν το μεσημέρι και έμεινε σπίτι με παππού και γιαγιά).

Ο Λάζαρος Χαριτωνίδης σε αντίθεση με το Ευρωπαϊκό του Άμστερνταμ, όπου είχε ακολουθήσει την Βούλα Παπαχρήστου, στο Ρίο δεν θα βρεθεί, καθώς σύντομα θα ανακοινωθεί και η νέα του ομάδα και θα πρέπει να ξεκινήσει και επισήμως προετοιμασία – αν και ποτέ δεν σταμάτησε να γυμνάζεται.

Φυσικά μαζί της η Παπαχρήστου θα έχει τον προπονητή της Γιώργο Πομάσκι.  Το ThrakiSportS βρέθηκε στην αναχώρηση της Εθνικής Στίβου για το Ρίο ντε Τζανέιρο και κατέγραψε στιγμές από την αναχώρηση, με έμφαση προφανώς στις θρακιώτικες παρουσίες…