Άλλαξε στοιχηματική εταιρεία στην φανέλα της η ΠΑΕ Πανθρακικός

 

Επί πολλά χρόνια χορηγός στην φανέλα του Πανθρακικού ήταν ο ΟΠΑΠ και τα διάφορα παιχνίδια του, στο πλαίσιο και της κεντρικής χορηγίας στο πρωτάθλημα. Πέρυσι ήταν ο Stoiximan αλλά ο υποβιβασμός έφερε εξελίξεις και σε αυτόν τον τομέα.

Πάντως ο Πανθρακικός παραμένει… στοιχηματικά. Νέος χορηγός στην φανέλα για το πρωτάθλημα της Football League θα είναι η GoalBet.

Η ΠΑΕ Πανθρακικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την εταιρία Goalbet, η οποία θα αποτελέσει το βασικό χορηγό φανέλας της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-17», αναφέρει σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε την Τετάρτη.

Για την έναρξη της συνεργασίας του Πανθρακικού με την Goalbet, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Δημήτρης Τζελέπης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που αναπτύσσουμε μια χορηγική συνεργασία με την εταιρία Goalbet, η οποία έχει αξιοσημείωτη παρουσία στο χώρο, στον οποίο δραστηριοποιείται. Ευχόμαστε, μάλιστα, η συνεργασία μας να συνδυαστεί με επιτυχίες σε αγωνιστικό επίπεδο».

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Goalbet Βύρωνας Καρβούνης ανέφερε: «Ο Πανθρακικός είναι μία ομάδα, που, με τη διαδρομή της τα τελευταία χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες, έχει αποκτήσει εξαιρετική φήμη στο χώρο του ποδοσφαίρου κι όχι μόνο. Με μεγάλη χαρά, λοιπόν, θα στηρίξουμε τη φετινή προσπάθεια της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Football League κι η ευχή μας είναι, στο πλαίσιο της συνεργασίας μας, μαζί να ζήσουμε πολλές επιτυχίες».