Μεγάλες αλλαγές στην ομάδα Νέων της Ξάνθης! Οι 13+2 παίκτες της Κ20 που αποχώρησαν…

 

Ριζικές θα είναι οι αλλαγές στο φετινό ρόστερ της ομάδας Νέων της ΠΑΕ Ξάνθη ΑΟ, καθώς σε αντίθεση με προηγούμενα χρόνια φέτος ο αριθμός μόνο των παιδιών που αποχώρησαν απο την Κ20 φτάνει τους 13, ενώ ενδέχεται να φτάσει και τους 15 καθώς δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε συζητήσεις για αποχώρηση τους απο τον σύλλογο με δική τους πρόθεση.

Στην λίστα των παικτών που ενημερώθηκαν απο τους ιθύνοντες της Ξανθιώτικης ΠΑΕ ότι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα Νέων του συλλόγου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τελειώνει εδώ η ποδοσφαιρική τους καριέρα κάθε άλλο θα λέγαμε, υπάρχουν σίγουρα και ονόματα εκπλήξεις που ωστόσο για διάφορους λόγους επελέγησαν να μην συνεχίσουν στην ομάδα της Ξάνθης που άλλωστε σαν στόχο έχει να διατηρεί παίκτες που κρίνονται απο τους αρμόδιους της ΠΑΕ ικανοί όταν έρθει η στιγμή να γίνουν επαγγελματίες.

Πάμε όμως να δούμε ποια είναι αυτά τα 13 παιδιά που αποτελούν ήδη παρελθόν απο τον Ξανθιώτικο σύλλογο και αναζητούν τον επόμενο ποδοσφαιρικό τους προορισμό. Ξεκινάμε απο τους δύο 20χρονους που αποχώρησαν τον Θασίτη αμυντικό Θωμά Προύντζο και τον Ξανθιώτη μεσοεπιθετικό Βασίλη Λαζαρίδη που θα συνεχίσει την καριέρα του στο Νέστο Χρυσούπολης(θυμηθείτε ΕΔΩ).

Συνεχίζουμε με τους 19χρονους που δεν συνεχίζουν στην ομάδα της Ξάνθης που είναι ο Εβρίτης αμυντικός Αλέξανδρος Πουλουκτσής και ο Δραμινός μέσος Δημήτρης Τουματζίδης, ενώ προς έκπληξη πολλών παρελθόν αποτελεί και ο Δραμινός Ανέστης Δημητριάδης που ωστόσο αποχώρησε για οικογενειακούς λόγους καθώς θα μετακομίσει κοντά στην οικογένεια του που βρίσκεται στην Γερμανία.

Πάμε τώρα στην μεγάλη μάζα των παιδιών που αποχώρησαν απο την Κ20 της Ξανθιώτικης ομάδας που είναι οι 18χρονοι, με τον αριθμό τους να φτάνει στους 8 νεαρούς και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές. Παρελθόν λοιπόν απο την ομάδα Νέων της Ξάνθης αποτελούν ο τερματοφύλακας Κυριαζής Δανδανόπουλος που θα συνεχίσει στην Αναγέννηση Θαλασσιάς(θυμηθείτε ΕΔΩ), οι Ξανθιώτες αμυντικοί Στέφανος Αγγελίδης και Δημήτρης Μπάτζιος, ο Δραμινός αμυντικός Κωνσταντίνος Δράμπαλης, ο Ξανθιώτης μέσος Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης, ο μέσος Δημήτρης Δοξάκης που αποκτήθηκε το 2014 απο τους Μπέμπηδες Θεσσαλονίκης, ο Κομοτηναίος επιθετικός Βαγγέλης Βουλγαρίδης που αποκτήθηκε πέρσι απο τον Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων, και ο Γιώργος Μυλωνάς που αποκτήθηκε πέρσι απο την ΠΑΪΚΟΥ Γουμένισσας.

Τέλος ξεχωριστή περίπτωση αποτελούν δύο 19χρονοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, που στο τελείωμα της περσινής σαιζόν προπονούνταν με την αντρική ομάδα με τον Λουτσέσκου να τους δίνει και χρόνο συμμετοχής στα φιλικά, και όλα έδειχναν πως οι Παύλος Ζώτος και Γιάννης Μπουνταγκίδης θα έκαναν το μεγάλο άλμα στην καριέρα τους και θα γινόντουσαν επαγγελματίες κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ο 19χρονος Εβρίτης αμυντικός που πέρασε σαν φοιτητής στην Θεσσαλονίκη ζήτησε να αποχωρήσει απο την ομάδα καθώς απο την στιγμή που δεν έγινε επαγγελματίας προτιμά να παρακολουθήσει κανονικά τα μαθήματα της σχολής του και γιατί όχι παράλληλα να αγωνίζεται σε ομάδα είτε της Γ’ Εθνικής είτε γιατί όχι της Football League. Απο την άλλη ο 19χρονος Ξανθιώτης μέσος Γιάννης Μπουνταγκίδης που αποτελούσε έναν εκ των αρχηγών της ομάδας Νέων απο την στιγμή που δεν του δόθηκε η ευκαιρία να γίνει επαγγελματίας είναι σε διαδικασία αποχώρησης απο τον σύλλογο, απλά δεν έχει ξεκαθαρίσει ο τρόπος αν δηλαδή θα φύγει ελεύθερος ή η ομάδα της Ξάνθης θα επιλέξει για να μην χάσει ένα δικό της παιδί μέσα απο τα χέρια της να τον παραχωρήσει δανεικό σε κάποιο άλλο σύλλογο πιθανότατα της Football League. Το μέλλον των δύο θα ξεκαθαρίσει πιθανότατα μέχρι το τέλος του μήνα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 10 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ17 ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ 10 ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ Κ20