Κλήθηκε το Λιμενικό για να απομακρύνει… «λουόμενο» σκύλο στην Αρωγή!

 

Μάρτυρες μιας ασυνήθιστης διένεξης, με «μήλον της έριδος» ένα μικρόσωμο δεσποζόμενο σκυλί, έγιναν σήμερα αρκετοί λουόμενοι που απολάμβαναν το μπάνιο τους στην παραλία Αρωγής.

Πρωταγωνιστές του περιστατικού, με βάση τις περιγραφές από θαμώνες του αναψυκτηρίου στο οποίο συνέβη, ήταν ένας μεσήλικας άνδρας από τη μια και μια παρέα νεαρών από την άλλη. Ένα από τα μέλη της παρέας των νεαρών είχε μαζί του το τετράποδο ζώο. Φέρεται, μάλιστα, να το είχε βουτήξει στη θάλασσα, για να δροσιστεί, κίνηση η οποία μάλλον ενόχλησε τον άνδρα που βρισκόταν σε διπλανή ξαπλώστρα μαζί με το παιδί του.

Η αντίδραση του τελευταίου ήταν να καλέσει το Λιμενικό. Πράγματι σε λίγα λεπτά στο σημείο είχαν σπεύσει άνδρες του Σώματος, οι οποίοι, αφού ζήτησαν και έλαβαν από τον ιδιοκτήτη του σκύλου τα έγγραφα που σχετίζονται με τα εμβόλια που έχει κάνει κ.λπ., του έκαναν συστάσεις και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Κάπου εκεί το όλο περιστατικό έλαβε τέλος, δίχως πάντως να αποχωρήσουν άμεσα από την παραλία ούτε ο λουόμενος με το σκυλί, ούτε εκείνος που είχε καλέσει το Λιμενικό.

 

Πηγή:  http://paratiritis-news.gr/