Εκδόθηκε και επισήμως το διαζύγιο Ελευθερόπουλου και Βενετίδη με την Βέροια

 

Kαι επισήμως παρελθόν αποτελεί για τη Βέροια ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αλλά και ο Εβρίτης βοηθός του Στέλιος Βενετίδης. Οι δυο τους εγκατέλειψαν πέρυσι στην μέση της σεζόν τον Πανθρακικό, καταδικάζοντάς τον ουσιαστικά σε υποβιβασμό και πηγαίνοντας στην ομάδα με την οποία τότε έδινε την μάχη της παραμονής, την Βέροια.

Στον πάγκο της “Βασίλισσας του Βορρά” το δίδυμο Ελευθερόπουλου – Βενετίδη είχε σε 11 ματς απολογισμό 1 νίκη, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες. Η μακεδονική ΠΑΕ έκανε γνωστά τα εξής:

“Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλο, καθώς και τον συνεργάτη του Στέλιο Βενετίδη. Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ τους ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στην ομάδα μας και τους εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα”.

Ο διάδοχος του “Ελέ” θα είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Αλέκος Βοσνιάδης.  Ο Μακεδόνας τεχνικός ήταν αυτός που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ανέβασε την Κέρκυρα στη Super League, ενώ στο ενεργητικό μετρά και άλλες ανόδους στη μεγάλη κατηγορία, με Απόλλωνα Σμύρνης και Νίκη Βόλου.