Το πλήρες πρόγραμμα και οι παροχές του 10ήμερου καμπ της Μπαρτσελόνα στην Θράκη

Μία εβδομάδα απέμεινε για την έναρξη του καμπ της Σχολής της Μπαρτσελόνα στην Θράκη, που θα πραγματοποιηθεί σε δύο πενθήμερες περιόδους στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθη στα Πηγάδια.

Η έλευση της ακαδημίας της κορυφαίας ισπανικής ομάδας αποτελεί ίσως το γεγονός του καλοκαιριού και ήδη αρκετοί γονείς από όλη την Θράκη σπεύδουν να εγγράψουν τα παιδιά τους, ώστε να ζήσουν την εμπειρία και να νιώσουν τι σημαίνει να είσαι μέλος της Ακαδημίας της φημισμένης Μπαρτσελόνα.

Οι προπονήσεις θα διεξάγονται καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευής και μάλιστα θα είναι διπλές. Το πρωί θα υπάρχει μιάμιση ώρα εντατικής προπόνησης και άλλη μιάμιση ώρα το απόγευμα, πάντα υπό την επίβλεψη των επίσημων προπονητών της “Μπάρτσα” που θα έρθουν απο την Ισπανία και την φημισμένη Μασία ειδικά για το κάμπ.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι καθημερινά, μεταξύ των προπονήσεων, θα υπάρχει μια ώρα με ανάλυση τακτικής με χρήση εκπαιδευτικού βίντεο τεχνικής κατάρτισης.

Στην έναρξη του κάθε camp οι αθλητές θα υπόκεινται σε μια αρχική δοκιμή προκειμένου να εκτιμηθεί το τεχνικό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται, ώστε να χωριστούν σε ομοιογενείς ομάδες εκπαίδευσης.

Επίσης, στις 8.00 το πρωί της πρώτης ημέρας του κάθε camp θα παραδίδεται σε κάθε συμμετέχοντα από ένα πλήρες επίσημο αθλητικό σετ της Nike και της FCB ESCOLA CAMP με φανέλα, σορτς και ένα ζευγάρι κάλτσες.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι οι τερματοφύλακες θα έχουν την δική τους ειδική εκπαίδευση. Στο καμπ της Μπαρτσελόνα στην Θράκη έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος παιδιά από 6 ως 18 ετών.

Φυσικά όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής που εκδίδεται από την FCBEscola, ενώ εάν επιλεγούν, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος και σε άλλες ελληνικές πόλεις σχετικά με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί για το 2016.

Παράλληλα, θα δοθεί η δυνατότητα επιλογής για την επίσημη σχολή FC BARCELONA SCHOOL GREECE 2017. Στην Ξάνθη θα λειτουργήσει το καμπ σε δύο περιόδους, 4-8 Ιουλίου και 11-15 Ιουλίου.

Δεν νοείται καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει γονιός στο παιδί του, εφόσον αυτό αγαπά το ποδόσφαιρο, είτε είναι ήδη μέλος σε κάποια τοπική ακαδημία είτε όχι.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και εγγραφές στο καμπ της Μπαρτσελόνα στην Ξάνθη κάντε κλικ ΕΔΩ.