Δεν υπέβαλε ακόμα παραίτηση η διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός παρά την περί του αντιθέτου ανακοίνωση

Ένα εικοσιτετράωρο μετά την ανακοίνωση της διοίκησης του ΤΑΑ Εθνικός, με την οποία γνωστοποιήθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης η παραίτησή της, το ThrakiSportS πληροφορείται ότι επισήμως δεν είναι ενήμερη για αυτήν την παραίτηση η διοίκηση του Ερασιτέχνη Εθνικού!

Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση του Ερασιτέχνη Εθνικού είναι εκείνη η οποία διορίζει την διοίκηση του ΤΑΑ, οπότε σε αυτήν όφειλε να κατατεθεί και η όποια παραίτηση. Ωστόσο από δύο διαφορετικά κορυφαία στελέχη του νεοεκλεγέντος 15μελούς ΔΣ του ΜΓΣ Εθνικός πληροφορηθήκαμε ότι τέτοια παραίτηση μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει!!!

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το βράδυ της Τρίτης έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του ΔΣ του Ερασιτέχνη, η οποία είχε άλλα θέματα στην ημερήσια διάταξη αλλά προφανώς μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις, θα ασχοληθεί και με όσα συμβαίνουν στην ομάδα βόλεϊ, η οποία βρίσκεται σε κίνδυνο να μην μπορέσει να εξασφαλίσει αδειοδότηση για τη συμμετοχή της στην Volley League.

Από το ΔΣ του ΜΓΣ Εθνικός θυμίζουν ότι η διοίκηση του ΤΑΑ υπό τον Γιώργο Γεωργιάδη ζήτησε πριν τις εκλογές του Ερασιτέχνη από το προηγούμενο ΔΣ του ΜΓΣ να δοθεί δίμηνη παράταση στην θητεία της, ώστε να κλείσει εκκρεμότητες και να πληρωθούν τα όποια χρέη της σεζόν ή να υπάρξουν διακανονισμοί, ενόψει της κατάθεσης του φακέλου αδειοδότησης.

Με βάση την ανακοίνωση που εστάλη στα ΜΜΕ, αυτή η ίδια διοίκηση εμφανίζεται να παραιτείται ένα μήνα πριν λήξει η παράταση της θητείας που η ίδια ζήτησε, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι χρέη δεν έχουν πληρωθεί και διακανονισμοί δεν έχουν γίνει, με αποτέλεσμα να τίθεται υπό αμφισβήτηση η συμμετοχή της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα.

Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί ποια είναι η σκοπιμότητα αυτής της κίνησης την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ειδικά με δεδομένο ότι η παραίτηση του ΤΑΑ Εθνικός φέρεται να έχει κατατεθεί για την ώρα μόνο στα μέσα ενημέρωσης και όχι εκεί που πρέπει, στην διοίκηση του Ερασιτέχνη. Διευκρινίσεις αναμένεται να δώσει ο Αντώνης Τελόπουλος, β’ αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Εθνικού που ήταν και μέλος της (παραιτηθείσας;) διοίκησης του ΤΑΑ υπό τον Γιώργο Γεωργιάδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΝΕΟΥ 15ΜΕΛΟΥΣ ΔΣ ΤΟΥ ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ