Ανακοίνωση στήριξης στον Γ. Γκιρτζίκη απο τον Σύνδεσμο Προπονητών Ξάνθης

Ανακοίνωση με την οποία τάσσονται ανοιχτά στο πλευρό του Ξανθιώτη προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γιώργου Γκιρτζίκη εξέδωσαν οι πτυχιούχοι προπονητές ποδοσφαίρου της Ξάνθης, καταδικάζοντας παράλληλα τα όσα διαδραματίστηκαν στην Γενική Συνέλευση και την ντροπιαστική απόπειρα σύλληψης του κορυφαίο σε αξίωμα παράγοντα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πέρα από την ανακοίνωση ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το υστερόγραφο της ανακοίνωσης του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ξάνθης(Σ.Π.Π.Ξ) με την οποία καυτηριάζουν την στάση τόσο της ΕΠΣ Ξάνθης που καταψήφισε τον Ξανθιώτη πρόεδρο, τονίζοντας παράλληλα πόσο κομβικό είναι για το ποδόσφαιρο της Ξάνθης να υπάρχει ένας συντοπίτης στο ανώτατο αξίωμα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Σ.Π.Π.Ξ. αναφέρει:

“Ο Σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Ξάνθης, που τα μέλη του στην πλειοψηφία τους υπηρετούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα (μήνυση, απειλή προσαγωγής) κατά του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κου Γεωργίου Γκιρτζίκη, θέλουμε να  αναφέρουμε τα παρακατω:
Καταδικάζουμε οποιαδήποτε παρόμοια ενέργεια εναντίον του κου Γ. Γκιρτζίκη στηρίζοντας τον σαν συντοπίτη μας αλλα πάνω απ’ όλα ως άνθρωπο με αξίες, ο οποίος για χρόνια υπηρετούσε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του τόπου μας με ανιδιοτέλεια.
Η παρουσία του στην προεδρία της Ε.Π.Ο κοσμεί και τιμά το ποδόσφαιρο του τόπου μας.

Υ.Γ : Ας αντιληφθούμε λοιπόν όλοι μας ( δ.σ της ΕΠΣΞ, παράγοντες των ερ.σωματίων, διαιτητές, ερ. ποδοσφαιριστές, προπονητές, ΜΜΕ και όλων όσων εμπλέκονται με το ποδόσφαιρο)  ότι από την παρουσία ενός συντοπίτη μας στο ανώτατο αξίωμα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ΜΟΝΟ οφέλη μπορεί να αποκομίσει το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο.”