Νέο «θερμό» επεισόδιο στην κόντρα Πολιτείας-ΕΠΟ! Στην δικαιοσύνη θα στείλει ο Γκιρτζίκης τον Κοντονή

Ένα νέο επεισόδιο προστέθηκε στην κόντρα της Πολιτείας με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, καθώς μετά την ευθεία επίθεση του Σταύρου Κοντονή κατά της διοίκησης του Ξανθιώτη προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη, η απάντηση ήταν άμεση απο πλευράς της Ομοσπονδίας.

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία χαρακτηρίζει τον Υφυπουργό Αθλητισμού «πολιτικό προϊστάμενο των δυνάμεων της “εξυγίανσης”» και τονίζει πως θα προσφύγει στην δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όσα ανέφερε ο πολιτικός προϊστάμενος των δυνάμεων της “εξυγίανσης” σε συνέντευξή του, η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα σε αθλητική ιστοσελίδα απηχούν το ήθος και την αγωγή του και είναι αναμασήματα όσων έχουν γραφτεί στο παρελθόν και πολλάκις παταγωδώς διαψευστεί.

Είναι προφανές ότι τα σχέδια του, όποια και αν είναι αυτά, δεν επιτυγχάνουν και για αυτό καλυπτόμενος πίσω από τη βουλευτική ασυλία καταφεύγει σε ακραία επίπεδα διαβολής και συκοφαντίας, τα οποία δεν συνάδουν αξίωμα, το οποίο κατέχει. Γι’ αυτό ο μόνος δρόμος απάντησης για μας είναι η προσφυγή στην Ελληνική Δικαιοσύνη».