Βραβεύθηκε ο Γιούρι Λοντίγκιν ως ένας από τους 50 πιο δημοφιλείς κατοίκους της Αγίας Πετρούπολης!!!

Ο Γιούρι Λοντίγκιν είναι πολύ αγαπητός στην Ξάνθη. Έχει καταφέρει στα δυο χρόνια της παρουσίας του στην Ζενίτ να αγαπηθεί και από τον κόσμο της Αγίας Πετρούπολης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ψηφίστηκε από τον κόσμο ως ένας από τους 50 πιο δημοφιλείς κατοίκους της Αγίας Πετρούπολης σε διαγωνισμό που διοργανώθηκε από την ιστοσελίδα Sobaka.ru.

Ο Λοντίγκιν ήταν ο μόνος που διακρίθηκε από την κατηγορία του αθλητισμού, αλλά δεν μπόρεσε να παραλάβει το βραβείο του για τον απλούστατο λόγο ότι βρίσκεται στην Γαλλία με την Εθνική Ρωσίας.

Παρόλα αυτά, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε για την απονομή των βραβείων, έσπευσε να στείλει το δικό του μήνυμα, το οποίο και αναγνώστηκε.

«Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν και ευχαριστώ τους διοργανωτές. Με χαρά το αποδέχομαι εν μέσω Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, λυπάμαι όμως που δεν είμαι μαζί σας στην απονομή στο εμβληματικό κτήριο Circus Fontanka», ανέφερε στο μήνυμά του ο Λοντίγκιν.
Ο ελληνορώσος τερματοφύλακας είναι ο πέμπτος παίκτης στην ιστορία της Ζενίτ που παραλαμβάνει αυτό το βραβείο μετά τους Αλεξάντερ Κερζάκοφ το 2006, Αντρέι Αρσάβιν το 2007 και το 2008, Λουτσιάνο Σπαλέτι το 2012 και τον Χουλκ το 2014.