Γ’ Εθνική: Ο παίκτης της Δόξας Προσκυνητών που έγινε θέμα στα ΜΜΕ της… Πάτρας

Η Δόξα Προσκυνητών είναι η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Θράκης και από την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Γ´ Εθνική. Το γεγονός ότι στην σύνθεσή της αγωνίζεται και ένας… Πατρινός, ο Παναγιώτης Ραμαντάνης, ήταν αρκετό για να γίνει στα θέμα ΜΜΕ της Αχαΐας.

Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Παναχαϊκή με προπονητή τον Βασίλη Στραβοπόδη. Ακολούθησε ο Πανιώνιος/Αχιλλέας, ο Δαβουρλής Κ΄92 και οι Αμπελόκηποι. Ο Ραμαντάνης αγωνίζεται ως δεξί μπακ και είναι φοιτητής στην πόλη της Κομοτηνής τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Την φετινή περίοδο πραγματοποίησε 25 συμμετοχές, σημειώνοντας παράλληλα και τρία τέρματα.

«Η άνοδος έτσι όπως ήρθε, ήταν κάτι το μοναδικό. Αφού πανηγυρίζαμε και ακόμα δεν το είχα πιστέψει. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους μας πίστεψαν για αυτό τον άθλο που πετύχαμε, την διοίκηση που ήταν πάντα δίπλα μας, τους προπονητές μας και πάνω από όλα αυτούς τους σπάνιους συμπαίκτες που ζήσαμε όλα αυτά τα πράγματα από αρχές Αυγούστου σαν μία πραγματική οικογένεια που δύσκολα βλέπεις», δήλωσε στην «Match» ο Αχαιός αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Το επίπεδο σε σχέση με την Αχαΐα νομίζω είναι λίγο πιο χαμηλό, διότι έχεις πιο λίγες ομάδες σε σχέση με την Πάτρα. Έχει όμως 3-4 ομάδες που μπορούν να συναγωνιστούν τις καλές ομάδες της Πάτρας. Οι ομάδες ανεβαίνουν επίπεδο από τους φοιτητές κυρίως. Όποια ομάδα βρει φοιτητές «λαχεία», όπως λένε εδώ θα έχει καλή πορεία. Εμείς πιστεύω το έχουμε συνδυάσει αυτό, διότι έχουμε όλους τους φοιτητές «λαχεία» και τους καλύτερους και έμπειρους Κομοτηναίους που δίνουν την αίγλη στην ομάδα».