Αποκλειστικό: Οι τελευταίες πληροφορίες για την ιστορική συνένωση ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής! Το νέο όνομα…

Περίπου 24 ώρες μένουν για την ιστορική Γενική Συνέλευση του ΓΑΣ Κομοτηνή, η οποία θα γίνει τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 20:00 στην αίθουσα του Πολυλειτουργικού Κέντρου του Δήμου Κομοτηνής και το ThrakiSportS σας παρουσιάζει όλες τις πληροφορίες και τις λεπτομέρειες σχετικά με την διεξαγωγή της, αλλά και τη συνένωση του ΓΑΣ με την ΑΕ Κομοτηνής.

Η Γενική Συνέλευση θα είναι εκλογοαπολογιστική. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει αποτίμηση των πεπραγμένων της προηγούμενης διοίκησης και αμέσως μετά θα γίνουν εκλογές. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες φαβορί για την ανάληψη της θέσης του προέδρου είναι ο μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός του τμήματος μπάσκετ της ΑΕ Κομοτηνής Σωφρόνης  Παπουής, ο οποίος είναι κοινής αποδοχής, καθώς χαίρει της εκτίμησης και των δύο πλευρών και θα είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα που θα δημιουργηθεί στη νέα εποχή.

Αμέσως μετά θα γίνει πιθανότατα η ανακοίνωση της συνένωσης των τμημάτων μπάσκετ και μόνο των δύο ομάδων της πόλης που αγωνίστηκαν πέρσι στην Γ΄ Εθνική. Το όνομα που φαίνεται να κλειδώνει είναι το Komotini BC, το οποίο πιθανότατα στα ελληνικά θα αποδοθεί ως ΚΣ Κομοτηνή. Ήδη τις προηγούμενες ημέρες υπήρχε ένας οργασμός συναντήσεων και εξελίξεων για να φτάσουμε εδώ, με τους ανθρώπους των δύο ομάδων, είτε διοικητικοί, είτε εξωδιοικητικοί να βοηθάνε ο καθένας με τον τρόπο του, καθώς η συνένωση είναι στο μυαλό όλων ως η μόνη λύση για να ανέβει και πάλι το μπάσκετ της Κομοτηνής ψηλότερα.

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή θα υπάρξουν εξελίξεις και ανακοινώσεις μετά τις 15 Ιουνίου, το σίγουρο όμως είναι, σύμφωνα με ασφαλείς και απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες, πως δεν θα είναι θρακιώτης.