Photos: 40 κλικ από την πρώτη προπόνηση της ΕΠΣ Ξάνθης στο Σαν Μαρίνο πριν την πρεμιέρα του Region’s Cup

Αποστολή στο Σαν Μαρίνο: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης η επίλεκτη μεικτή ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης που βρίσκεται στο Σαν Μαρίνο για την Α’ προκριματική φάση του Region’s Cup, μια μέρα πριν την πρεμιέρα απέναντι στην ομάδα του Καζακστάν (20:00 LIVE ThrakiSportS).

Οι 18 παίκτες που αποτελούν της τελικές επιλογές του Απόστολου Κουτρουλού μετά το κουραστικό ταξίδι που είχε η ομάδα, και σας ενημέρωσε με προηγούμενες αναρτήσεις το ThrakiSportS που με την στήριξη των χορηγών του (και μόνο) είναι το μοναδικό μέσο που ακολούθησε την αποστολή της ΕΠΣ Ξάνθης, βρέθηκε στο γήπεδο “Serra Vale B” για την πρώτη προπόνηση και τελική της ομάδας ενόψει της πρεμιέρας απέναντι στους Καζάκους το απόγευμα της Παρασκευής που θα ξεκινήσει στις 20:00 η ώρα Ελλάδας (19:00 τοπική) και θα έχετε ζωντανή ενημέρωση της εξέλιξης απο το ThrakiSportS.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς στο αρκετά καλό γήπεδο, παρότι βαρύ λόγω της βροχής που έπεφτε νωρίτερα, και ακριβώς κάτω από το “Ολίμπικο” του Σαν Μαρίνου γήπεδο που θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Καζακστάν. Ο Απόστολος Κουτρουλός είδε με ικανοποίηση τους παίκτες του παρά την κούραση του ταξιδιού να βγάζουν ενέργεια και να δείχνουν αποφασισμένοι για καλό ξεκίνημα στην διοργάνωση.

Πάντως το κλου της προπόνησης που προκάλεσε αρκετά γέλια ήταν όταν πριν την έναρξη της προπόνησης ο παρατηρητής αγώνων της Uefa προχώρησε σε ταυτοπροσωπία των παικτών, με αρκετά χαμόγελα κατά το άκουσμα των ονομάτων όπως τα διάβαζε ο Κροάτης, με την πιο ξεκαρδιστική στιγμή να έρχεται όταν έφτασε η σειρά του Στέλιου Τουργαίδη με τον παρατηρητή της Uefa να τον πειράζει για την φωτογραφία ταυτότητας με μαλλιά, ενώ τώρα τα μαλλιά του είναι πιο… αραιωμένα.

Με την επιστροφή στο ξενοδοχείο οπού διαμένει η αποστολή ακολούθησε το βραδινό γεύμα, με τους παίκτες μετά την ολοκλήρωση του γεύματος τους να πηγαίνουν να ξεκουραστούν.

Θυμίζουμε ότι την αποστολή του ThrakiSportS στο Σαν Μαρίνο στηρίζουν τα καταστήματα ACS Ξάνθης, το κατάστημα ελαστικών Πουτακίδη Ηλία & σια Ο.Ε., το Caffeine Roastery Superfoods και το επίσης γνωστό στέκι La Terra Brasserie.

Δείτε στο ακόλουθο photo story αποκλειστικές εικόνες από την πρώτη προπόνηση της ΕΠΣ Ξάνθης στο Σαν Μαρίνο αλλά και το δείπνο που ακολούθησε και μείνετε συντονισμένοι στο ThrakiSportS για διαρκή ενημέρωση, όπως ήδη φανταζόμαστε ότι έχετε αντιληφθεί ότι κάνουμε. Άλλωστε, το ThrakiSportS είναι το μόνο ελληνικό μέσο ενημέρωσης που έχει ακολουθήσει την αποστολή της ΕΠΣ Ξάνθης σε αυτήν την ευρωπαϊκή της περιπέτεια…