Δεύτερη θέση για τους Πυροσβέστες της Κομοτηνής σε διεθνές τουρνουά στην Χαλκιδική!

Εξαιρετική ήταν η παρουσία της ομάδας ποδοσφαίρου του Πυροσβεστικού Σώματος Κομοτηνής σε διεθνές τουρνουά που έγινε στην Κασσάνδρεια Χαλκιδικής, με την συμμετοχή 15 Π.Υ. απο όλη την χώρα, όπως και την Π.Υ. Αλεξανδρούπολης, αλλά και μια ομάδα απο την Σερβία.

Πιο συγκεγκριμένα όπως διαβάζουμε στην thrakikiagora, συμμετείχαν οι ΠΥ Χανίων, ΠΥ Βόλου, ΠΥ Λάρισας, ΠΥ Θεσσαλονίκης, ΠΥ Αλεξανδρούπολης, Τ.Α. Πλατείας Δημοκρατίας από Θεσσαλονίκη, ΠΥ Σερρών, ΠΥ Γιάννενα και η Πυροσβεστική Ομάδα Ελλάδας, μια Αθηναϊκή και η ομάδα Πυροσβεστικής από τη Σερβία.

Οι πυροσβέστες της Ροδόπης στον ημιτελικό αντιμετώπισαν την Σέρβικη ομάδα και την απέκλεισαν στα πέναλτι 8-7 (κανονικός αγώνας 1-1). Ενώ στον τελικό έχασαν από την ομάδα ΤΑ της Πλατείας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης 5-3 στα πέναλτι (0-0 ο κανονικός αγώνας).

Οι πυ­ρο­σβέ­στες της Κο­μο­τη­νής κατέβηκαν υπό τις οδηγίες του Πέτρου Λαβτζή με αρχηγό τον Γιώργο Θεολόγου. Ε­νώ στην α­πο­στο­λή της ο­μά­δας με­τεί­χαν οι : Νικόλαος Ιωσηφίδης, Γιώργος Ιωάννου, Άρης Καλτσίδης, Σταύρος Τσεσμελής, Κων/νος Γουμίδης, Πέτρος Λαβτζής, Γίωργος Λαφτσής, Στέλιος Αθανασιάδης, Σάκης Καραθανάσης, Πασχάλης Χατζηισαάκ, Γιώργος Θεολόγου, Χρήστος Λαγός, Κώστας Λάινας, Γιαννάκης Παρασκευάς, Νίκος Κατσιγιαννάκης, Γιάννης Χύτος, Νίκος Καλογερόπουλος.