LIVE τα μπαράζ ανόδου: Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών και Ηρακλής Καβάλας – ΑΕ Διδυμοτείχου

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS τα παιχνίδια Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών και Ηρακλής Καβάλας – ΑΕ Διδυμοτείχου για την 4η αγωνιστική των μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.  Ο Κώστας Καραγιάννης υποδέχεται τις πληροφορίες από τους συνεργάτες του ThrakiSportS στα δύο γήπεδα, συντονίζει και μεταδίδει…

Καλησπέρα! Τέταρτη αγωνιστική σήμερα στο μίνι πρωτάθλημα των έξι αγωνιστικών ανάμεσα στις πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ Έβρου, Θράκης, Ξάνθης και Καβάλας – δύο από τις οποίες θα εξασφαλίσουν την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς έχουμε πρεμιέρα στον δεύτερο γύρο.

Ωρα 16:23  Στην σημερινή πέμπτη και προτελευταία αγωνιστική ο Ορφέας Ξάνθης υποδέχεται την Δόξα Προσκυνητών στο γήπεδο του ΑΟΞ και με νίκη, ενδεχομένως και με ισοπαλία, εξασφαλίζει την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ωρα 16:26  Όμως και οι Προσκυνητές καίγονται για τη νίκη, αλλά υπάρχει και ένα σενάριο που θα ανέβουν και οι δύο, αν το άλλο ματς ανάμεσα σε Ηρακλή Καβάλας και – ΑΕ Διδυμοτείχου λήγει ισόπαλο. Διαφορετικά όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστκή.

Ωρα 16:28  Πριν ξεκινήσουμε με τα πρώτα στοιχεία από τα δύο γήπεδα, να σας αναφέρουμε τους έξι χορηγούς που θα μας συντροφεύουν σε αυτή τη μετάδοση.

Ωρα 16:30 Για την πραγματοποίηση της σημερινής μετάδοσης από την Ξάνθη πολύτιμη είναι η βοήθεια του καφέ μπαρ «El Clasico», που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 16:33  Επίσης, χορηγός μας στην σημερινή κάλυψη της 5ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου είναι η γνωστή ταβέρνα «Το Κτήμα»που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Ξάνθης – Κομοτηνής, με παραδοσιακή κουζίνα και μεγάλη ποικιλία κρασιών υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να την επισκεφθείτε με την παρέα σας για γεύμα ή για δείπνο (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 16:36  Πέμπτος χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα  οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:39  Τέταρτος χορηγός είναι το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Γιώργου Παπαγεωργίου στην Οδό Σοφίας Βέμπο 12, στο κέντρο της Κομοτηνής. Ένα από τα τυχερά πρακτορεία της πόλης, που έχει δώσει και 5άρι στο τζόκερ στο όχι μακρινό παρελθόν και συνηθίζει να χαρίζει μεγάλα κέρδη στους πελάτες που το επιλέγουν.

Ωρα 16:42   Για την πραγματοποίηση της μετάδοσης μας βοηθά το «μουσικό καφέ Νόστος» στο Διδυμότειχο, το καταλληλότερο στέκι στην πόλη για τον καφέ σας την ημέρα αλλά και για το ποτό σας το βράδυ. Στην οδό Ρήγα Φεραίου 41 παραμένει σταθερά σημείο αναφοράς στη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες, με ανεβασμένη διάθεση, ευχάριστες εκπλήξεις, οργανωμένο μπαρ και επιτραπέζια παιχνίδια  (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 16:45  Από το Διδυμότειχο, τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στην πλατεία της πόλης, όπου μπορείτε φυσικά να επικυρώνετε τα δελτία σας καθημερινά για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως τζόκερ, λόττο, πρότο. Πολλά κέρδη και επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και στο στιγμιαία λαχεία Σκρατς και φυσικά στο «Πάμε Στοίχημα» (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 16:49 Πάμε να δούμε τις ενδεκάδες από την αναμέτρηση της Ξάνθης. Για τον γηπεδούχο Ορφέα ξεκινάνε οι: Κισα Ομέρ, Τζαμπάζ Χακή, Καρά Αλή, Παπαδιώτης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Μόσχος Ν., Χίντ Ιμέρ, Καραγκιόζης Γ., Μουμίνογλου

Ώρα 16:52 Για την Δόξα Προσκυνητών ξεκινάνε οι: Βλαδιμιρίδης, Σιδηρόπουλος, Μόσχος, Ζουπιάδης, Κίτσος, Σταμάτης, Φαρασόπουλος, Τσέκος, Βάσκος, Κλής, Βιόπουλος.

Ώρα 16: 56 Η ενδεκάδα με την οποία ξεκινά η ΑΕ Διδυμοτείχου τον αγώνα στην Καβάλα: Συριτούδης, Τζανετάκος, Κουρδάκης, Παπούδης, Κοτζα Αλί, Καραγιάννης, Γεωργούλας, Ιντζές, Γκατσιούδης, Πετρόπουλος, Γιαννόπουλος.

Ώρα 17:59 Για την Ηρακλή Καβάλας ξεκινούν οι: Ευστρατίου, Γοριδάρης, Ρουμελιώτης, Σολακίδης, Σιαματάς, Προβατίδης, Αγγελίδης, Χατζηκυριακού, Σπυρίδης, Βαλαβανόπουλος, Άγγος.

Ώρα 17:01 Έναρξη του αγώνα στην Ξάνθη.

Ώρα 17:05 Έναρξη του αγώνα στην Καβάλα

Ώρα 17:06 Γκολ στην Ξάνθη για τον Ορφέα. Νωρίς νωρίς ανοίγει το σκορ ο Ορφέας με τον Χίντ Ιμέρ να εκμεταλλεύεται αδράνεια στην άμυνα της Δόξας και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών 1-0

Ώρα 17:15 Γκολ στην Ξάνθη για την Δόξα Προσκυνητών. Απαντά άμεσα η Δόξα με τον Βάσκο να εκμεταλεύεται αναμπουμπούλα στην περιοχή του Ορφέα και με σουτ ισοφαρίσει. Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών 1-1

Ώρα 17:20 Στην Καβάλα αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά χωρίς κάποια φάση μέχρι τώρα.

Ώρα 17:24 Στην Ξάνθη πιέζει ψηλά ο Ορφέας που δημιουργεί συνεχώς κινδύνους στην εστία του Βλαδιμιρίδης.

Ώρα 17:31 Στην Καβάλα έχουμε πέναλτι για την ΑΕ Διδυμοτείχου, με την σέντρα του Καραγιάννη να βρίσκει στο χέρι του Σιαματά, μεγάλη ευκαιρία για τον πρωταθλητή

Ώρα 17:32 Γκολ στην Καβάλα για το Διδυμότειχο. Εύστοχη εκτέλεση από τον Πετρόπουλος που ανοίγει το σκορ για την ΑΕΔ. Ηρακλής Καβάλας – ΑΕ Διδυμοτείχου 0-1

Ώρα 17:46 Τέλος πρώτου μέρους στην Ξάνθη.Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών 1-1

Ώρα 17:51 Τέλος πρώτου μέρους στην Καβάλα.Ηρακλής Καβάλας – ΑΕ Διδυμοτείχου 0-1

Ωρα 17:53 Πριν ξεκινήσουμε με τα πρώτα στοιχεία από τα δύο γήπεδα, να σας αναφέρουμε τους έξι χορηγούς που θα μας συντροφεύουν σε αυτή τη μετάδοση.

Ωρα 17:54 Για την  πραγματοποίηση της σημερινής μετάδοσης από την Ξάνθη πολύτιμη είναι η βοήθεια του καφέ μπαρ «El Clasico», που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 17:55 Επίσης, χορηγός μας στην σημερινή κάλυψη της 5ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου είναι η γνωστή ταβέρνα «Το Κτήμα»που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Ξάνθης – Κομοτηνής, με παραδοσιακή κουζίνα και μεγάλη ποικιλία κρασιών υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να την επισκεφθείτε με την παρέα σας για γεύμα ή για δείπνο (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 17:56  Πέμπτος χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα  οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:57 Τέταρτος χορηγός είναι το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Γιώργου Παπαγεωργίου στην Οδό Σοφίας Βέμπο 12, στο κέντρο της Κομοτηνής. Ένα από τα τυχερά πρακτορεία της πόλης, που έχει δώσει και 5άρι στο τζόκερ στο όχι μακρινό παρελθόν και συνηθίζει να χαρίζει μεγάλα κέρδη στους πελάτες που το επιλέγουν.

Ωρα 17:58 Για την πραγματοποίηση της μετάδοσης μας βοηθά το «μουσικό καφέ Νόστος» στο Διδυμότειχο, το καταλληλότερο στέκι στην πόλη για τον καφέ σας την ημέρα αλλά και για το ποτό σας το βράδυ. Στην οδό Ρήγα Φεραίου 41 παραμένει σταθερά σημείο αναφοράς στη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες, με ανεβασμένη διάθεση, ευχάριστες εκπλήξεις, οργανωμένο μπαρ και επιτραπέζια παιχνίδια  (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 17:59  Από το Διδυμότειχο, τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στην πλατεία της πόλης, όπου μπορείτε φυσικά να επικυρώνετε τα δελτία σας καθημερινά για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως τζόκερ, λόττο, πρότο. Πολλά κέρδη και επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και στο στιγμιαία λαχεία Σκρατς και φυσικά στο «Πάμε Στοίχημα» (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 18:05 Έναρξη του δεύτερου μέρους στην Ξάνθη με αλλαγη για τον Ορφέα με τον Λαζαρίδη να περνά στο ματς αντί του Καραγκιόζη Β.

Ώρα 18:06 Έναρξη δεύτερου μέρους στην Καβάλα, με αλλαγη για τους γηπεδούχους με τον Τσοτρα να περνά αντι του Σολακίδη.

Ώρα 18:12 Στην Καβάλα έχουν πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, με τον Βαλαβανόπουλου να ανατρέπεται από τον Συριτουδη που απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη.  Αναγκαστική αλλαγή για την ΑΕ Διδυμοτείχου με τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα των Εβριτών Απιώτη να περνά στο ματς αντί του Καραγιάννη.

Ώρα 18:13 Γκολ στην Καβάλα για τον Ηρακλή Καβάλας. Ο Προβατίδης θα νικήσει τον Απιώτη και θα ισοφαρίσει το ματς. Ηρακλής Καβάλας – ΑΕ Διδυμοτείχου 1-1.

Ώρα 18:14 Αλλαγή για τον Ηρακλή Καβάλας με τον Γκέκα να περνά στην θεσή του Σιαματά.

Ώρα 18:23 Αλλαγή για την ΑΕ Διδυμοτείχου με τον Τσίτσκαρη να περνά στο ματς αντί του Γκατσιούδη.

Ώρα 18:25 Αρκετά προσεκτικές οι δυο ομάδες στην αναμέτρηση της Ξάνθης.

Ώρα 18:26 Ολοκληρώνει τις αλλαγές της η ΑΕ Διδυμοτείχου στην Καβάλα με τον Θεμελακη να περνά στο ματς αντί του Παπουδη.

Ώρα 18:34 Γκολ στην Ξάνθη για την Δόξα Προσκυνητών. Ανατροπή δεδομενων στην Ξάνθη με τον Βάσκο να βγαίνει απεναντι στον Κισά Ομέρ να τον νικά και να δίνει προβάδισμα στην Δόξα. Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών 1-2

Ώρα 18:34 Γκολ στην Καβάλα για την ΑΕ Διδυμοτείχου. Ο Πετρόπουλος θα ευστοχήσει ξανά και θα δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του Έβρου. Ηρακλής Καβάλας – ΑΕ Διδυμοτείχου 1-2

Ώρα 18:35 Αλλαγή για τον Ορφέα Ξάνθης με τον Μυγγίδη να περνά στο ματς αντί του Λαζαρίδη

Ώρα 18:41 Αλλαγή για την Δόξα Προσκυνητών με τον Γεμενετζή να περνά στο ματς αντι του Φαρασοπουλου

Ώρα 18:43 Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Ορφέας με τον Χαραλαμπίδη να περνά στο ματς αντί του Χακή Τζαμπάζ.

Ώρα 18:46 Αλλαγή για την Δόξα Προσκυνητών με τον Κούβερη να αντικαθιστά τον Τσέκο.

Ώρα 18:54 Γκολ στην Καβάλα για τον Ηρακλή Καβάλας. Ισοφαρίζει ο Βαλανόπουλος για τους γηπεδούχους, ένα γκολ που πανηγυρίζεται έξαλλα στην Ξάνθη. Ηρακλής Καβάλας – ΑΕ Διδυμοτείχου 2-2

Ώρα 18:55 Τέλος αγώνα στην Καβάλα .Ηρακλής Καβάλας – ΑΕ Διδυμοτείχου 2-2

Ώρα 18:56 Τέλος αγώνα στην Ξάνθη. Στην Γ’ Εθνική ανεβαίνουν Ορφέας Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών. Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών 1-2

Ωρα 19:00 Μείνετε στο ThrakiSportS όπως καταλαβαίνετε το ρεπορτάζ τρέχει, σε επόμενες αναρτήσεις θα υπάρχει πλήρες ρεπορτάζ απο το γλέντι στην Ξάνθη και τα συναισθήματα που υπάρχουν στο Διδυμότειχο μετά το αποτέλεσμα στην Καβάλα.

Ωρα 19:04 Για την  πραγματοποίηση της σημερινής μετάδοσης από την Ξάνθη πολύτιμη ήταν η βοήθεια του καφέ μπαρ «El Clasico», που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 19:06 Επίσης, χορηγός μας στην σημερινή κάλυψη της 5ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου ήταν η γνωστή ταβέρνα «Το Κτήμα»που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Ξάνθης – Κομοτηνής, με παραδοσιακή κουζίνα και μεγάλη ποικιλία κρασιών υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να την επισκεφθείτε με την παρέα σας για γεύμα ή για δείπνο (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 19:09  Χορηγός της μετάδοσης ήταν ακόμα  οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 19:12 Χορηγός ήταν και το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Γιώργου Παπαγεωργίου στην Οδό Σοφίας Βέμπο 12, στο κέντρο της Κομοτηνής. Ένα από τα τυχερά πρακτορεία της πόλης, που έχει δώσει και 5άρι στο τζόκερ στο όχι μακρινό παρελθόν και συνηθίζει να χαρίζει μεγάλα κέρδη στους πελάτες που το επιλέγουν.

Ωρα 19:15 Για την πραγματοποίηση της μετάδοσης μας βοήθησε το «μουσικό καφέ Νόστος» στο Διδυμότειχο, το καταλληλότερο στέκι στην πόλη για τον καφέ σας την ημέρα αλλά και για το ποτό σας το βράδυ. Στην οδό Ρήγα Φεραίου 41 παραμένει σταθερά σημείο αναφοράς στη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες, με ανεβασμένη διάθεση, ευχάριστες εκπλήξεις, οργανωμένο μπαρ και επιτραπέζια παιχνίδια  (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 19:18  Από το Διδυμότειχο, τέλος, χορηγός της μετάδοσης ήταν το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στην πλατεία της πόλης, όπου μπορείτε φυσικά να επικυρώνετε τα δελτία σας καθημερινά για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως τζόκερ, λόττο, πρότο. Πολλά κέρδη και επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και στο στιγμιαία λαχεία Σκρατς και φυσικά στο «Πάμε Στοίχημα» (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 19:25  Μείνετε συντονισμένοι στο ThrakiSportS, μετά τα συγκλονιστικά παιχνίδια που παρακολουθήσατε, ξεκαθάρισε μια αγωνιστική πριν το τέλος ότι η Δόξα Προσκυνητών και ο Ορφέας Ξάνθης ανέρχονται στην Γ’ Εθνική. ΑΚολουθούν πλούσια ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ, ήδη ένα πρώτο μπορείτε να διαβάσετε με ένα κλικ ΕΔΩ. Και έπονται πολλά περισσότερα…