Τα… συλλυπητήρια του προπονητή της ΑΕ Διδυμοτείχου σε Προσκυνητές και Ορφέα Ξάνθης!

Σε δηλώσεις που θα συζητηθούν προχώρησε ο προπονητής της ΑΕ Διδυμοτείχου μετά το τέλος του αγώνα  της ΑΕΔ στην Καβάλα με τον Ηρακλή Καβάλας, και την οδυνηρή ισοπαλία με την ισοφάριση των γηπεδούχων να έρχεται στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα και να βγάζει νοκ άουτ την ΑΕΔ αλλά και τον Ηρακλή απο την διεκδίκηση της ανόδου, στέλνοντας στην Γ’ Εθνική Δόξα Προσκυνητών και Ορφέα Ξάνθης (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Αμέσως μετά το πέρας του αγώνα ο προπονητής των πρωταθλητών της ΕΠΣ Έβρου που ήταν σαφώς φορτισμένος και απο την εξέλιξη που είχε το ματς, μίλησε στις κάμερες όχι για το ματς με τον Ηρακλή αλλά γενικά για την διοργάνωση αναφέροντας αρχικά: «Δεν θα πω για αυτό το παιχνίδι, θα πω για αυτή την χώρα, πολύ ωραίο ήλιο, πολύ ωραίες ακρογιαλιές, πάρα πολύ ωραία φύση. Η αξιοκρατία επικρατεί σε όλη την χώρα, σε όλο της το μεγαλείο… Μας έχει πάρει η κατηφόρα δεν το έχουμε καταλάβει, σε όλα τα επίπεδα. Αν είναι δυνατόν σε αυτό το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να υπάρχουν τέσσερις ομάδες, να ξεχωρίζει μία για την ψυχή για τον τρόπο που παίζει για τα πάντα, να τα δίνει όλα και να υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι αυτοί την ομάδα δεν την αφήνουν να σκαρφαλώσει εκεί της αξίζει».

Ακολούθως, συνέχισε λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω απο την καρδιά μου την διοίκηση που μου εμπιστεύτηκε αυτό το πόστο, να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές για την δύναμη που δείξανε και για το ευχάριστο και όμορφο ταξίδι που μου προσφέρανε, και να ευχαριστήσω αυτό τον υπέροχο κόσμο που μας υποστήριξε σε όλα τα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή που έπαιξε μέχρι το τέλος το παιχνίδι. Συλλυπητήρια στις άλλες δύο ομάδες, έτσι να προχωράνε, μπράβο τους…», με αυτή την τελευταία φράση να προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Είναι δεδομένο πως αυτές οι δηλώσεις του κόουτς της ΑΕ Διδυμοτείχου ήταν απόρροια του εκνευρισμού και της στεναχώριας για τον τρόπο που χάθηκε η νίκη, ωστόσο είναι επίσης δεδομένο ότι από τα λεγόμενα υπάρχουν υπονοούμενα και αφήνονται σοβαρές υπόνοιες, που καλό θα ήταν εφόσον ειπώθηκαν δημόσια να διαλευκανθούν…