Απίστευτο περιστατικό σε καφενείο στην Θράκη λόγω του τελικού Champions League!!!

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Αστυνομία της Ξάνθης το βράδυ του Σαββάτου. Ηλικιωμένος πελάτης σε καφενείο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης πήγε λίγο πριν την έναρξη του τελικού του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο, προκειμένου να καθίσει και να παρακολουθήσει εκεί το ματς, ωστόσο… πληροφορήθηκε ότι δεν υπάρχει χώρος.

Ο πελάτης επέμενε να κάτσει στο πιο κεντρικό τραπέζι παρά τις εξηγήσεις του ιδιοκτήτη ότι αυτό είναι κρατημένο από άλλη παρέα εδώ και… μέρες. Ενοχλημένος εκείνος, κάλεσε την Αστυνομία απαιτώντας να καθίσει στο κεντρικό τραπέζι αντί των πελατών που το είχαν, ήδη, στο μεταξύ καταλάβει. Φτάνοντας οι άνδρες της Αστυνομίας και ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, εξήγησαν στον απαιτητικό πελάτη ότι δεν μπορούν να επιβάλλουν ποιος θα κάτσει στο τραπέζι για να δει τον τελικό.

Εκείνος επέμενε να κάνει μήνυση αλλά όπως αναφέρει η ιστοσελίδα xanthi2, τελικά άλλαξε γνώμη όταν του εξήγησαν ότι αυτό μπορεί να το κάνει στο Αστυνομικό Τμήμα αφού πρώτα προσκομίσει και ένα παράβολο των 100 ευρώ, που απαιτείται. Το περιστατικό προκάλεσε εκνευρισμό αλλά και γέλια, κυρίως, στους υπόλοιπους πελάτες που παρακολούθησαν τη σκηνή ! Πάντως δείχνει ότι υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον για τον συναρπαστικό τελικό, ο οποίος κρίθηκε στα πέναλτι, με την Ρεάλ να κατακτά το τρόπαιο για 11η φορά στην ιστορία της.