Βόμβα αποχώρησης του Άκη Δαρίδη από τον Εθνικό! Μια ανάσα από την επιστροφή στον Παναθηναϊκό…

Σε συμφωνία με τον Θεολόγο (Ακη) Δαρίδη ήρθε ο Παναθηναϊκός. Ο διεθνής λίμπερο συμφώνησε με την ομάδα των πρασίνων για να ξαναφορέσει την φανέλα της ομάδας, μετά τη σεζόν 2011-2012.

Αυτό αναφέρει τουλάχιστον η ιστοσελίδα volleynews, που αναφέρει ότι «μετά από τρία χρόνια παραμονής στην Αλεξανδρούπολη, ο Δαρίδης είναι κοντά στην επιστροφή του στην πρωτεύουσα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού».

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ακόμα ότι «παρά την συμφωνία, ο Εθνικός κάνει προσπάθειες να πείσει τον Έλληνα λίμπερο να παραμείνει για άλλη μία χρονιά στην Αλεξανδρούπολη».

Είναι προφανές ότι τα οικονομικά προβλήματα του Εθνικού και το γεγονός ότι ακόμα και η διοίκηση Γεωργιάδη δεν μπόρεσε να φανεί συνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις, παρά το γεγονός ότι οι παίκτες το καλοκαίρι δέχθηκαν γενναία μείωση στις αποδοχές τους, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στις ανανεώσεις συμβολαίων.

Ωστόσο, παρά το δημοσίευμα, επειδή ο Άκης Δαρίδης δραστηριοποιείται και επαγγελματικά στην Αλεξανδρούπολη, εκτιμάται ότι αν η διοίκηση του Εθνικού μπορέσει να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της, εξοφλώντας τα χρωστούμενα και δεσμευόμενη ότι δεν θα υπάρξουν τέτοια προβλήματα τη νέα σεζόν, μπορεί και να καταφέρει να ανατρέψει την κατάσταση που φέρεται να έχει διαμορφωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι και ο έτερος Αλεξανδρουπολίτης λίμπερο, ο Γρηγόρης Κοντοστάθης που μέχρι πριν έναν χρόνο αποτελούσε τον αναπληρωματικό του Δαρίδη και την σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ηρακλή Χαλκίδας, έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στην νεοφώτιστη ομάδα της Εύβοιας, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με τον Εθνικό.