Ο Μάνταλος ξελάσπωσε (για άλλη μια φορά) την ΑΕΚ και την έφερε σε θέση Champions League

Η φιέστα, φιέστα, αλλά και το «τρίποντο», «τρίποντο»! Η ΑΕΚ αφού πανηγύρισε με τον κόσμο της το Κύπελλο που κατέκτησε πριν από λίγες ημέρες έχοντας ως κορυφαίο παίκτη στον τελικό τον Πέτρο Μάνταλο, νίκησε και τον Πανιώνιο με 1-0 με τέρμα που πέτυχε και πάλι ο Μάνταλος.

Η Ένωση ανέβηκε έτσι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ. Μέσα σε ένα πεντάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να επιβάλει το «νόμο» της και με το γκολ του Κομοτηναίου άσου στο 57′ μετουσίωσε αυτήν την υπεροχή της σε εκείνο το διάστημα, σε προβάδισμα.

Συγκεκριμένα μετά από σέντρα του πολύ καλού πρώην παίκτη της Ξάνθης Βαγγέλη Πλατέλλα, ο Γιόχανσον γύρισε την μπάλα με το κεφάλι και ο Μάνταλος με μονοκόμματο σουτ έκανε το 1-0. Αυτό το γκολ στάθηκε αρκετό για να πάρει και τους τρεις βαθμούς, αφού έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Για τον Πανιώνιο του Μαρίνου Ουζουνίδη ως βασικός αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης ο Εβρίτης Μανώλης Σιώπης, που δέχθηκε και κάρτα στο 33′, ενώ στο 65′ μπήκε στην θέση του Μασούρα ο Ξανθιώτης Κενάν Μπαργκάν.