Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του ΟΦΘΑ και οι προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η πρώτη συνεδρίαση των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης με κύριο θέμα τη συγκρότησή του σε σώμα και την κατανομή αρμοδιοτήτων.

Κατόπιν εισηγήσεως του Χρήστου Αρίκα, αποφασίστηκε η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ως εξής:

Πρόεδρος: Στυλιανός Βαγενάς
Αντιπρόεδρος: Χριστίνα Ρουσσίδου
Ταμίας: Δημήτριος Αποστολίδης
Γενικός Γραμματέας: Χρυσοβαλάντης Σαϊρης
Εξ. Διοικ. Ειδικός Γενικός Γραμματέας: Δαμιανός Τσακίρης

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Έφορος Συγχρονισμένης Κολύμβησης: Χρήστος Αρίκας

Έφορος Ιστιοπλοΐας: Ιωάννης Τερζενίδης
Έφορος Αγωνιστικής: Iωάννης Μπράμος
Εξ. Διοικ. Έφορος Προαγωνιστικής: Κωνσταντίνος Αλεξάκης
Έφορος Ακαδημιών και Πισίνας εκμάθησης: Ευγενία Τσιουλπά
Έφορος Τεχνικής Κολύμβησης: Παντελής Αγοράκης.

Στη συνεδρίαση θίχτηκαν επίσης επείγοντα θέματα του συλλόγου, ενώ για τις επόμενες ημέρες θα προγραμματιστεί συνάντηση με τους προπονητές των τμημάτων για το υπόλοιπο της φετινής χρόνιας αλλά και για τον προγραμματισμό της επόμενης.

Οι υποχρεώσεις του συλλόγου κορυφώνονται το προσεχές χρονικό διάστημα με τη συμμετοχή των τμημάτων του στους κυριότερους αγώνες της χρονιάς ξεκινώντας με το προαγωνιστικό τμήμα, το οποίο την επόμενη εβδομάδα (27-29/5) θα βρίσκεται στον Βόλο συμμετέχοντας και στους Ιωνικούς Αγώνες, στη συνέχεια στην Καβάλα (18/6) στους Θερινούς Αγώνες Προαγωνιστικών Κατηγοριών και στις 2-3/7 με τη συμμετοχή του Προαγωνιστικού και του Αγωνιστικού Τμήματος στη Διασυλλογική διοργάνωση Καβάλα 2016.

Οι υποχρεώσεις του αγωνιστικού τμήματος του συλλόγου αρχίζουν με τη συμμετοχή στους Πανελλήνιους Αγώνες Ανοικτής Κατηγορίας (ΟPEN), που θα διεξαχθούν από τις 10 μέχρι τις 12 Ιουνίου στον Άλιμο. Ακολουθούν το Πρωτάθλημα Ανοικτής Θαλάσσης στη Λίμνη της Βεγορίτιδας (18-19/6), οι Πανελλήνιοι Αγώνες Κατηγοριών ΠΠ.ΠΚ. Α+Β στο Βόλο (14-17/7) και μία εβδομάδα μετά στη Θεσσαλονίκη (21-24/7) οι κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων και Εφήβων-Νεανίδων. Η φετινή χρονιά θα ολοκληρωθεί με τους Πανελλήνιους Αγώνες Κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης στο Χαϊδάρι (27-31/7).