Μπαράζ ανόδου: Μαζική κάθοδος από το Διδυμότειχο στην Κομοτηνή για τον «τελικό»

Μαζική αναμένεται την Κυριακή η κάθοδος των φίλων της ΑΕ Διδυμοτείχου στην Κομοτηνή για την αναμέτρηση με την Δόξα Προσκυνητών, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Ορφέα Ξάνθης και την εντός έδρας ισοπαλία της Τετάρτης με τον Ηρακλή Καβάλας, οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Έβρου γνωρίζουν ότι χρειάζονται απαραίτητα ένα τρίποντο για να μην χαθεί από νωρίς το τρένο της ανόδου. Απέναντί τους θα έχουν όμως την ομάδα που έχει κάνει το δύο στα δύο και με νέα νίκη, θα βρεθεί με το ένα πόδι στη Γ’ Εθνική.

Η αναμέτρηση μόνο εύκολη δεν είναι, αλλά η ΑΕ Διδυμοτείχου θα έχει σε αυτήν για ακόμα μια φορά τον κόσμο της, όπως και στις δύο προηγούμενες. Η κινητοποίηση που υπήρξε για την Ξάνθη την περασμένη Κυριακή αναμένεται να επαναληφθεί, έστω και αν έχουν προηγηθεί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ο κόσμος, όπως και οι παράγοντες της ομάδας, εκτιμούν ότι εξαιτίας της διαιτησίας δεν ήρθε η νίκη την Τετάρτη.

Παράλληλα, πιστεύουν ότι σε κανένα από τα δύο παιχνίδια δεν φάνηκε η ΑΕΔ να υστερεί σε κάτι, έναντι των αντιπάλων της. Γνωρίζουν ακόμα ότι μετά τον υποβιβασμό Έβρου Σουφλίου και Εθνικού Αλεξανδρούπολης, το ποδόσφαιρο του νομού κινδυνεύει να μείνει χωρίς εκπροσώπηση στα εθνικά πρωταθλήματα. Για τον λόγο αυτό ωστόσο, ο κόσμος εμφανίζεται να έχει πεισμώσει και να έχει την διάθεση να στηρίξει ακόμα πιο έντονα την ομάδα.

Η ΑΕ Διδυμοτείχου, όπως έκανε και στην Ξάνθη, θα ταξιδέψει το πρωί για την Κομοτηνή. Οι παίκτες θα γευματίσουν όλοι μαζί και ακολούθως θα πάνε στο γήπεδο, όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι με τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Θράκης. Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από το ThrakiSportS, όπως και όλοι οι αγώνες της διαδικασίας των μπαράζ.