Το πανηγύρι του Δημήτρη Σιώπη παρέα με τον Γκαλίτσιο Junior για την άνοδο της Σπάρτης

Ο Εβρίτης Δημήτρης Σιώπης είναι ο μικρότερος αδερφός του Μανώλη, που διαπρέπει με τον Πανιώνιο στο πρωτάθλημα της Super League. Ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος επίσης επίσης ο μικρότερος αδερφός του Γιώργου Γκαλίτσιου, με μεγάλη καριέρα στις ελληνικές ομάδες και την Εθνική, που πλέον αγωνίζεται στο Βέλγιο.

Αμφότεροι βρέθηκαν το προηγούμενο καλοκαίρι στην Σπάρτη στο νέο ξεκίνημα που έκανε με στόχο την άνοδό της στη Football League. Οι ίδιοι και η διοίκηση δικαιώθηκαν με την επιλογή τους, καθώς ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους της επιτυχίας του συλλόγου.

 

«Ήμασταν ομάδα και εκτός και εντός γηπέδου για αυτό πήραμε την άνοδο. Βέβαια υπήρχε και πολύ σκληρή δουλειά όλο αυτό το διάστημα. Ήμασταν από τις λίγες ομάδες που ξεκίνησαν εντελώς από το μηδέν. Με πολλή δουλειά όμως, καταφέραμε να φτιάξουμε πολύ δυνατή ομάδα», σχολίασε ο Δημήτρης Σιώπης στο Onsports για την επιτυχία της Σπάρτης.

Ο νεαρός Εβρίτης άσσος ανέφερε σε σχέση με την παρουσία του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ομάδα: «Η παρουσία του Γιαννακόπουλου έπαιξε σημαντικό ρόλο. Από τις αρχές που είχα μιλήσει με τη διοίκηση με πίστεψαν και με ήθελαν. Δικαιώθηκα πλήρως που ήρθα εδώ».

Σε ερώτηση για τη νέα σεζόν, σχολίασε: «Δεν μπορώ να πω τώρα κάτι τέτοιο ακόμα. Θα δούμε με τις κινήσεις του καλοκαιριού και μέσα από τη σκληρή δουλειά όλα μπορούν να γίνουν. Θα πάμε για την καλή πορεία και θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο. Αν έρθει η άνοδος είναι καλοδεχούμενη».

Όταν ο κομοτηναίος στην καταγωγή δημοσιογράφος και συνεργάτης και του ThrakiSportS Παναγιώτης Τζαμπαζλής ρώτησε ποιος είναι ο μακρινός του στόχος, σε βάρος πενταετίας, ο Δημήτρης Σιώπης απάντησε: «Αν μείνω στην ομάδα και του χρόνου και με όσα ακούγονται από τον κ. Γιαννακόπουλο το όνειρό μου είναι να αγωνιστώ στην Α’ Εθνική με την ομάδα και γιατί όχι και στην Ευρώπη;»

Σε ερώτημα για την σχέση του με τον αδερφό του Μανώλη και αν του δίνει συμβουλές, ο Δ. Σιώπης απαντά: «Είναι παράδειγμα για εμένα, γιατί ό,τι  κατάφερε το έκανε με σκληρή δουλειά. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Σίγουρα υπάρχει και το ταλέντο. Οι συμβουλές που μου δίνει αφορούν την εμπειρία του στο ποδόσφαιρο. Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να φτάσω το επίπεδό του».