ΕΠΣ Ξάνθης: Τίμησε διεθνή Κωφό ποδοσφαιριστή του Αετού Τοξοτών ο ΑΠΟΞ Ραιδεστού!

Σε μια ιδιαίτερα αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησε η διοίκηση του ΑΠΟΞ Ραιδεστού πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον πρωταθλητή της Γ’ κατηγορίας Αετός Τοξοτών, καθώς βράβευσε τον ποδοσφαιριστή του Αετόυ Βασίλη Μαρκόπουλο που είναι διεθνής με την Εθνική Κωφών!

markopoylos2 toxotes-raidestosΗ ομάδα του Ραιδεστού και ο αρχηγός της Μαρίνος Ψωμάς πριν την έναρξη του αγώνα προσέφερε συμβολικά μια φανέλα της με το επίθετο του Μαρκόπουλου στο πίσω μέρος της, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τον τιμήσει και να τον επιβραβεύσει που παρά το πρόβλημα του, είναι κωφάλαλος, προσπάθεια και καταφέρνει να αγωνίζεται σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, και φυσικά ακόμη πιο σημαντικό το γεγονός πως είναι και διεθνής με την Εθνική ομάδα Κωφών της χώρας μας.

Τέτοιες κινήσεις αξίζει να αναδεικνύονται καθώς μόνο καλό κάνουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που ας μην ξεχνάμε πως αποτελείται απο ανθρώπους που κάνουν το χόμπι τους και αυτό που αγαπούν χωρίς τα οικονομικά ανταλλάγματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Η κίνηση της ομάδας του Ραιδεστού εκτιμήθηκε ιδιαίτερα απο την διοίκηση του Αετού που ευχαριστούσε συνεχώς την ομάδα του κ. Ψωμά για την κίνηση της αυτή.