Και δεύτερη… «βόμβα» μετά την μετονομασία σε ΑΟΞ ετοιμάζει ο Χρήστος Πανόπουλος!

Καλοκαίρι σημαντικών εξελίξεων φαντάζει το φετινό για την ομάδα της Ξάνθης, με σημαντικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα στην 28η συνεχόμενη παρουσία της “Βασίλισσας της Θράκης”, όπως αρέσκονται να την αποκαλούν οι φίλοι της,  στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ήδη άπαντες περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον τον τρόπο που θα γίνει η παρουσίαση της μετονομασίας του συλλόγου, όταν απο το Skoda που βρίσκεται απο το 1991 στο ονοματεπώνυμο θα επιστρέψει η ιστορική ονομασία της Ξάνθης, δηλαδή στο ΑΟΞ (Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης). Αυτό αναμένεται να συμβεί απο το φετινό κιόλας καλοκαίρι (θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ το σχετικό θέμα). Παράλληλα, οτρόπος που ο Πανόπουλος επέλεξε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αφήνει την Ξάνθη δείχνει μια πρόθεση να είναι αυτός ο μπροστάρης σε αυτή την μεταβατική και ιστορική στιγμή στον σύλλογο (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Ακόμα και ο αποφασιστικός τρόπος που κινήθηκε ο διοικητικός ηγέτης Θρακιώτικης ΠΑΕ στο θέμα της ανανέωσης του κορυφαίου παίκτη της ομάδας την σαιζόν που μας πέρασε, του Αντριάν Λουσέρο (θυμηθείτε ΕΔΩ), δείχνει κάτι τέτοιο, με τον Πανόπουλο να κάνει το απαιτούμενο ανέβασμα στην αρχική του προσφορά για να πείσει τον Αργεντίνο να μείνει στην ομάδα και τη νέα σαιζόν, όπως φυσικά και η παραμονή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο των Ξανθιωτών για ακόμη ένα χρόνο παρά τις “σειρήνες” απο Ρουμανία και Τουρκία.

Η κίνηση όμως που αναμένεται να ξεσηκώσει τον κόσμο της Ξάνθης, τους λιγοστούς “ήρωες” που στέκονται δίπλα της και στα καλά και στα δύσκολα, αλλά κυρίως όλους αυτούς που έχουν απομακρυνθεί για τον άλφα ή βήτα λόγο από το γήπεδο είναι αυτή που αποκαλύπτουμε σήμερα.

Μάλιστα, πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ ενός ανθρώπου που αποτελεί ιστορικό κομμάτι στην ιστορία του ΑΟΞ και μετέπειτα Skoda και του Χρήστου Πανόπουλου, σεβόμενοι  όμως τις πηγές μας αλλά και το γεγονός πως ουτε η μια πλευρά ούτε η άλλη δεν θέλουν να δημοσιοποιήθει ακόμα το όνομα της μεγάλης επιστροφής στον ΑΟΞ, θα το σεβαστουμε και θα περιμένουμε τις ανακοινώσεις που αναμένονται σύντομα, έτσι ώστε όταν αυτό συμβεί, να γίνει με όλες τις… τιμές, όπως αρμόζει στον ίδιο αλλά και στην 49χρονη ιστορία της Ξανθιώτικης ομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here