Κρατάει Λουσέρο η Ξάνθη! Το ανέβασμα και το αίσιο τέλος με τον παίκτη της χρονιάς!!!

Σε μια ιδιαίτερα σημαντική κίνηση για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας της Ξάνθης προχώρησε η διοίκηση του συλλόγου που σύμφωνα με πληροφορίες μας έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό Άντριαν Λουσέρο.

Ο “Λουσε” που βρίσκεται στην πόλη της Ξάνθης τα δύο τελευταία χρόνια έχει καταφέρει με την παρουσία του να κερδίσει την αγάπη του κόσμου της ομάδας, αλλά και το σύνολο του κλάμπ καθώς πέρα από έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή μιλάμε και για ένα τρομερά καλό οικογενειάρχη και ιδιαίτερα προσιτό. Αυτός ίσως ήταν και ένας σημαντικός λόγος για τον Αργεντίνο για να συμφωνήσει να συνεχίσει να φορά την φανέλα με τον Δημόκριτο στο στήθος, δηλαδή η ησυχία που του παρέχει μια πόλη σαν την Ξάνθη για αυτόν και την οικογένεια του, που πρόσφατα μεγάλωσε κατά ένα μέλος (θυμηθείτε ΕΔΩ), όπως φυσικά και της αγάπης που εισπράττει από τον κόσμο της πόλης σε κάθε του έξοδο.

Οι ιθύνοντες της Ξανθιώτικης ΠΑΕ έχοντας και την θετική εισήγηση του προπονητή της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου για παραμονή του παίκτη κλειδί την τελευταία διετία, πρώτος σε συμμετοχές και ειδικά φέτος σε όποια θέση και να χρειάστηκε να παίξει να είναι σταθερά καλός και πάντα παραγωγικός για τον Θρακιώτικο σύλλογο, ανέβασαν την αρχική τους προσφορά προς τον Λουσέρο με τον Αργεντίνο να επιλέγει και με την καρδιά του και να λέει ΝΑΙ στην Ξάνθη και όχι στα σενάρια περί μεταγραφής του στον Ατρόμητο (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Άντριαν Λουσέρο σε αυτά τα δύο χρόνια στην Ξάνθη μετρά 50 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 11 στο Κύπελλο, και δικαιωματικά έχει κερδίσει τον τίτλο του “βιονικού Λουσέρο”, με τους φίλους της Ξάνθης να έχουν την μεγάλη χαρά να βλέπουν τον σπουδαίο Αργεντίνο ποδοσφαιριστή να συνεχίζει με τον Δημόκριτο στο στήθος για ακόμη έναν χρόνο. Το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις και από την ΠΑΕ όπως και για τους παίκτες που τα συμβόλαια τους δεν θα ανανεωθούν.