Photos:Καρέ- καρέ η αφιέρωση του Σολτάνι στον… τρίτεκνο Λουσέρο!

Ήταν το 17′ λεπτό της αναμέτρησης στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας όταν ο Σολτάνι εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική μπαλιά του Νιέτο με καταπληκτικό σουτ έφερε το ματς στα ίσια, αυτό όμως που έκλεψε την παράσταση και παραξένεψε τους μη γνωρίζοντες ήταν η αφιέρωση του Αλγερινού επιθετικού της Skoda κάνοντας στα πανηγύρια του κίνηση οτι κοιμίζει μωρό δείχνοντας παράλληλα των Αργεντίνο μέσο της Ξανθιώτικης ΠΑΕ Αντριάν Λουσέρο.

Ο  λόγος απλώς,  βλέπετε η οικογένεια Λουσέρο εδώ και λίγες ημέρες αυξήθηκε κατά ένα μέλος με τον “Λουσέ” να γίνεται μπαμπάς για τρίτη φορά  και να πετάει σε πελάγη ευτυχίας. Έτσι δεν θα μπορούσε να αφιερώσει κάπου καλύτερα το γκολ της ισοφάρισης στο ΟΑΚΑ στο πρώτο ματς της Ξάνθης για το 2015 ο καλός φίλος του Λουσέρο, Καρίμ Σολτάνι. Ο Αντριάν Λουσέρο πανευτυχής και απο ακόμη πιο χαρούμενη η γυναίκα του Βαλέρια που όπως σας αναφέραμε εδώ και λίγες μέρες έφερε στον κόσμο ακόμη ένα κοριτσάκι, την Άντζελα Λουσέρο.  Αυτό είναι το δεύτερο κοριτσάκι για την οικογένεια Λουσέρο καθώς υπάρχει και η μικρή Έμι, ενώ πέρα από τους δύο μικρούς  θηλυκούς “αγγέλους” του ο Αργεντίνος μέσος της Skoda έχει και ένα αγοράκι τον 7χρονο Μπέντζαμιν.

Ο Αντριάν που το 2012 ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανθρακικού, ακολούθησε για ένα χρόνο η παρουσία του στον Απόλλων Αθηνών και απο πέρσι ανήκει στο δυναμικό της Ξάνθης οπού αποτελεί απο τις πλέον βασικές επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου,

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ ΟΑΚΑ