Δεύτερο τουρνουά τζούνιορ 4×4 στην Αλεξανδρούπολη

Μετά το πρώτο, πλήρως επιτυχημένο, τουρνουά Junior 4X4 που συνδιοργανώθηκε τον Απρίλιο από τις Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με την υποστήριξη της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης, ξεκίνησε από το πρωί της Κυριακής 15 Μαΐου αυτή τη φορά στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης “Μ.Παρασκευόπουλος” μια δεύτερη διοργάνωση.

Το τουρνουά ξεκίνησε με τους αγώνες των αγοριών στις 9.00 και συνεχίζει με τα κορίτσια στις 12.00 με συμμετοχή εκτός του Εθνικού και των Αμαζόνων, του Α.Ο.Ορεστιάδας, του Άθλου Ορεστιάδας και της Ακαδημίας Κομοτηνής.

Οι μικροί αθλητές και οι μικρές αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για άλλη μια φορά το άθλημα που αγαπούν και να δείξουν σε αγωνιστικές συνθήκες τις ικανότητές τους.

Οι διοργανωτές (Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Αμαζόνες Μαΐστρου, Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης και με την αιγίδα της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης-Αν.Μακεδονίας) έχουν φροντίσει να προσφέρουν ότι είναι αναγκαίο ώστε οι μικροί μελλοντικοί πρωταθλητές να αγωνιστούν σε ιδανικές συνθήκες και να διασκεδάσουν παίζοντας στο άθλημα που αγαπούν.