ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Πανηγυρίζουν οι Φέρες! Νίκησε στη Δράμα η Θύελλα και προκρίθηκε στο φάιναλ φορ

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση η ομάδα της Θύελλας Φερών έκανε την μεγάλη ανατροπή και “έσπασε” την έδρα των Τιτάνων Δράμας κερδίζοντας με 51-61, παίρνοντας έτσι αυτή την πρόκριση για την τελική τετράδα του πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ , οπού θα βρει μπροστά της τον Κυπελλούχο Αστέρας Καβάλας(θυμηθείτε το ρεπορτάζ του τελικού με ένα κλικ ΕΔΩ, και το φωτορεπορτάζ ΕΔΩ).

Έτσι η Θύελλα γίνεται η δεύτερη ομάδα απο την Θράκη, μετά τον Αρίων Ξάνθης, που πανηγυρίζει την πρόκριση στην τετράδα και πρώτη που παρότι ξεκίνησε με μειονέκτημα έδρας τα καταφέρνει. Βέβαια το έργο της ομάδας των Φερών μόνο εύκολο δεν θα είναι στο νοκ άουτ παιχνίδι που θα γίνει στην Κομοτηνή απέναντι στο μεγάλο φαβορί του πρωταθλήματος που είναι ο Αστέρας Καβάλας, όμως μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το γεγονός πως υπάρχει ενδεχόμενο πέρα απο τον πρωταθλητή ακόμη και ο δεύτερος αλλά και ο τρίτος μπορεί να εξασφαλίσουν άνοδο στην Γ΄Εθνική(θυμηθείτε το σχετικό θέμα με ένα κλικ ΕΔΩ).

Η ομάδα των Φερών στο πρώτο παιχνίδι στην Δράμα είχε γνωρίσει την ήττα με 72-58, όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ανέτρεψε πλήρως την κατάσταση. Ισοφαρίζοντας αρχικά την σειρά με την εντός έδρας νίκη με 72-56, και ολοκληρώνοντας την σειρά με μια μεγάλη νίκη μέσα στην Δράμα με 51-61. Τα προημιτελικά ολοκληρώνονται την Κυριακή με την αναμέτρηση των Σερρών μεταξύ του Πανσερραϊκού και του Αίαντα Κομοτηνής με την σειρά στο 1-1, στο ματς που θα κρίνει το τελευταίο εισιτήριο του final-4 και τον αντίπαλο του Αρίων Ξάνθης.