ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Φιλίας Ορεστιάδας για τον τελικό του κυπέλλου

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Φιλίας Ορεστιάδας για τον τελικό του κυπέλλου με αντίπαλο τον Αστέρα Καβάλας στην Κομοτηνή το Σάββατο στις 19:00 (LIVE από το ThrakiSportS).

Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι για την ομάδα της Ορεστιάδας μετά από ένα μήνα περίπου, με το τελευταίο να είναι όλως τυχαίως με τον Αστέρα στην Καβάλα για το πρωτάθλημα, παιχνίδι στο οποίο ηττήθηκε και έμεινε εκτός της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Στη Φιλία είναι χαρούμενοι με τη συμμετοχή τους στον τελικό και αισιόδοξοι, καθώς μιλάμε για μονή αναμέτρηση που όλα μπορούν να συμβούν. Φυσικά αναγνωρίζουν τη δυναμική του Αστέρα, τον οποίο θεωρούν φαβορί και μία ομάδα που θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, όμως είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τον τίτλο στην παρθενική τους συμμετοχή σε τελικό.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Ουζουνίδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και προετοιμάζει την ομάδα με σκοπό να είναι ανταγωνιστική και τα 40 λεπτά της αναμέτρησης, καθώς αυτό αφενός θα είναι το τελευταίο παιχνίδι για τη φετινή αγωνιστική περίοδο για τη Φιλία, αφετέρου μιλάμε για ένα παιχνίδι που δίνει τίτλο, οπότε το κίνητρο παικτών και προπονητή είναι μεγάλο.

Μαζί της η ομάδα της Ορεστιάδας θα έχει και τη συμπαράσταση των φίλων της, καθώς ήδη έχει ανακοινωθεί από την ομάδα εκδρομή στην Κομοτηνή, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα μεταβούν στην Κομοτηνή μεμονωμένα.