Τέλος από την Τρεντίνο ο Τζούριτς, μένει όμως στο καμπιονάτο ο Ορεστιαδίτης άσος!

Η απώλεια του φετινού τίτλου στην Ιταλία αλλά και του Τσαμπιονς Λιγκ προκάλεσε καταιγισμό εξελίξεων στην ιταλική Τρεντίνο, καθώς τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φαίνεται πως αναζητούν ο Έλληνας διεθνής διαγώνιος, Μίταρ Τζούριτς, αλλά και ο Βούλγαρος τεχνικός, Ράντοστιν Στόιτσεφ.

Ο “Μήτσος” ήδη μάλιστα φέρεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, να έκλεισε στην ιταλική Βερόνα του Τζιάνι. Ο Ορεστιαδίτης διεθνής διαγώνιος, που λόγω θεραπείας που ακολουθεί δεν θα ενσωματωθεί τις πρώτες μέρες στην Εθνική Ανδρών,  από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Βερόνα, η οποία φέτος τερμάτισε στην 4η θέση του Καμπιονάτο.

Όπως γράφουν και τα Ιταλικά ΜΜΕ, η Βερόνα κινήθηκε αστραπιαία και απέσπασε το ναι ο Έλληνα παίκτη, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Σάσα Στάροβιτς. Και αυτό, παρόλο που τις προηγούμενες μέρες γραφόταν ότι ο αρχηγός της Εθνικής ίναι πολύ πιθανό να μη βιαστεί να αποφασίσει για το μέλλον του, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι θα αποτελέσει το “μήλον της έριδος” για πολλές ακόμη ομάδες.

Σύμφωνα πάντως με τα ίδια ρεπορτάζ, ο τεχνικός της Τρεντίνο Ράντο Στοϊτσεφ, μετά την κόντρα που ξέσπασε με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας Μπρούνο Ντα Ρε σχετικά με τις φετινές μεταγραφικές κινήσεις, καθιστούν μετέωρη την παραμονή του πολυνίκη τεχνικού, που σύμφωνα με διάφορα “σενάρια” βρίσκεται στο στόχαστρο της τουρκικής Μπεσίκτας, αλλά και της εκτός εξαιρετικού απροόπτου νταμπλούχου Ιταλίας, Μόντενα.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί κάποιο από τα παραπάνω σενάρια, διάδοχος του Βουλγαρου τεχνικού στον πάγκο της Τρεντίνο, θα είναι ο νυν αρχιτέκτονας των φετινών επιτυχιών της Μόντενα, Άντζελο Λορεντσέτι.