Ο απολογισμός του πρώτου χρόνου λειτουργίας της Λέσχης Φίλων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Το απολογισμό του πρώτου χρόνου λειτουργίας της δημοσιοποίησε η Λέσχη Φίλων του τμήματος βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Όπως αναφέρεται, ανάμεσα στα επιτεύγματα είναι η πληρωμή μέρους του κόστους του λεωφορείου της ομάδας για την Ορεστιάδα, η οργάνωση εκδρομής στην ίδια πόλη, οι δωροεπιταγές που δόθηκαν στους παίκτες παραμονές των Χριστουγέννων,  η δημιουργία ημερολογίων αλλά και ενδυμάτων, αλλά και η πληρωμή νερών, χυμών, γραφικής ύλης αλλά και βιταμινών – ηλεκτρολυτών για τους παίκτες.

Η νέα σεζόν βρίσκει με την Λέσχη να διαθέτει ικανοποιητικό ποσό ως αποθεματικό στο ταμείο της, το οποίο δεν ανακοινώνεται μεν στην ανακοίνωση, τονίζεται ωστόσο ότι ικανοποίησε τα μέλη της. Αναλυτικά η απολογιστική ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων του τμήματος βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης έχει ως εξής:

Μετά την συγκέντρωση που πραγματοποιήσαμε, κοινοποιούμε τον απολογισμό της πρώτης χρονιάς μας. Να τι καταφέραμε, να τι προσφέραμε στην ομάδα μας:
– Δημιουργία σελίδας στο facebook μέσω της οποίας ενημερώναμε τους φίλους για τα νέα της ομάδος. Σημαντική στιγμή η συνεχής ενημέρωση για τον ευρωπαικό αγώνα στην Σερβία.
– Φτιάξαμε 150 μπλουζάκια της Λέσχης και σε 3 αγώνες δώσαμε στους παίκτες μας απο ένα μπλουζάκι το οποίο πετάξανε στους φίλους της ομάδος στην κερκίδα. Ιδιαίτερη στιγμή όταν ο προπονητής της Μπενφίκα ζήτησε και του δώσαμε ένα μπλουζάκι polo της Λέσχης.
– Φτιάξαμε πανό της Λέσχης διαστάσεων 10 μέτρα χ 3 μέτρα.
– Οργανώσαμε εκδρομή με χαμηλό κόστος και πληρώσαμε ένα μέρος αυτής στην Ορεστιάδα όπου υποστηρίξαμε την ομάδα μας σε ένα συγκλονιστικό αγώνα στον οποίο νικήσαμε με 3-2.
– Πληρώσαμε το μεγαλύτερο μέρος του κόστους για το λεωφορείο της ομάδος στην Ορεστιάδα δίνοντας 200 ευρώ.
– Πήγαμε στις προπονήσεις της ομάδος νερά και χυμούς αξίας 100 ευρώ.
– Πήγαμε στα γραφεία του Εθνικού γραφική ύλη αξίας 70 ευρώ.
– Σε πολλά εντός έδρας παιχνίδια μεριμνήσαμε να υπάρχουνε μπαλόνια,χαρτάκια και κόρνες. Στο παιχνίδι με την Μπενφίκα μοιράσαμε 150 Ελληνικά σημαιάκια και στο παιχνίδι με Ολυμπιακό έγινε κορεό, υλικά συνολικής αξίας 150 ευρώ.
– Κατόπιν συνενόησης με τον προπονητή της ομάδος πληρώσαμε τα συμπληρώματα (βιταμίνες,ηλεκτρολίτες) που ήταν απαραίτητα για τους αθλητές μας αξίας 280 ευρώ.
– Τα χριστούγεννα δώσαμε 14 δωροεπιταγές των 60 ευρώ σε όλους του παίκτες της ομάδος συνολικής αξίας 840 ευρώ.
– Φτιάξαμε για πρώτη φορά ημερολόγιο της ομάδος.
Για την νέα χρονιά έχουμε στο ταμείο μας ένα ικανοποιητικό ποσό για τις πρώτες ανάγκες της ομάδος την νέα χρονιά το οποίο έγινε γνωστό στα μέλη τα οποία εξέφρασαν την ικανοποίηση τους.
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε τα ευεργετικά αποτελέσματα που είχε για την ομάδα μας η παρέμβαση μας μέσω της σελίδας μας για την ανάγκη υποστήριξης του Εθνικού από τους τοπικούς φορείς. Πρέπει να αναφέρουμε ότι οι τοπικοί φορείς (Δήμαρχος,Περιφερειάρχης και Επιμελητήριο) ανταποκρίθηκαν άμεσα στις ανάγκες τις ομάδος, γεγονός που σχολιάσθηκε θετικά από όλους μας.
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας και τους χορηγούς μας για την δύναμη που μας δώσανε για να καταφέρουμε όλα τα παραπάνω και κυρίως όσους απο εσάς μας έδωσαν έστω και πέντε ευρώ από το υστέρημα τους.
Για την νέα χρονιά η Λέσχη πιστεύει ότι καλώς η κακώς η πόλη μας έχει για καμάρι της σε τόσο υψηλό επίπεδο μόνο την ομάδα βόλλευ του Εθνικού και γι΄αυτό όλοι θα πρέπει να σταθούμε δίπλα της.
Τέλος για την νέα χρονιά καλούμε όλους τους φίλους του βόλλευ να έρθουν κοντά μας και όλοι μαζί να συνεχίσουμε να κρατάμε τον Εθνικό μας όσο πιο ψηλά γίνεται».