LIVE από την Κατερίνη ο τελικός του Region’s Cup: ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Εύβοιας 2-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την μετάδοση του ελληνικού τελικού του Region’s Cup ανάμεσα στις μεικτές ομάδες της ΕΠΣ Ξάνθης και της ΕΠΣ Εύβοιας, που διεξάγεται στην Κατερίνη.

Καλημέρα! Το ThrakiSportS δίνει το παρών σε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι του θρακιώτικου αθλητισμού: τον μεγάλο εγχώριο τελικό για το Κύπελλο Περιφερειών ανάμεσα στην ΕΠΣ Ξάνθης και την ΕΠΣ Εύβοιας, που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί στο ουδέτερο γήπεδο της Κατερίνης.

apergia-dimosiografoiΩρα 09:05  Πριν ξεκινήσουμε την μετάδοση οφείλουμε να κάνουμε μια επισήμανση. Όπως ίσως γνωρίζετε, σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες στις 6.00 το πρωί μέχρι και αύριο στις 6.00 το πρωί 48ωρη απεργία των δημοσιογράφων και των εργαζομένων στα ΜΜΕ, που αντιδρούν μαζί με ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που ψηφίζεται αύριο στην Βουλή. Εξαιτίας αυτής της απεργίας, την οποία σέβεται όπως σεβάστηκε και όλες τις προηγούμενες το ThrakiSportS, έχει ανασταλεί η ροή πληροφόρησης από το ThrakiSportS τις τελευταίες 27,5 ώρες και το ίδιο θα συμβεί μέχρι όσο ακόμα αποφασιστεί να διαρκέσει.

Ωρα 09.12  Παρά την απεργία ωστόσο, η συντακτική ομάδα του ThrakiSportS αποφάσισε κατ’ εξαίρεση να καλύψει το μείζον γεγονός του τελικού του Region’s Cup στο οποίο μετέχει ομάδα της περιοχής μας, θεωρώντας ότι είναι υποχρέωσή μας να πράξουμε κάτι τέτοιο, σεβόμενοι και το αναγνωστικό μας κοινό αλλά και το γεγονός ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος πληροφόρησης για την εξέλιξη του σπουδαίου αυτού αγώνα. Δυστυχώς αν και πρόκειται για μια γιορτή του ποδοσφαίρου και έναν πραγματικό τελικό και αυθεντικό, αφού αφορά ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που παίζουν μπάλα επειδή αγαπούν το ποδόσφαιρο και όχι για να βγάλουν χρήματα, δεν τυγχάνει ιδιαίτερης προβολής από τα κεντρικά μέσα ενημέρωσης.

Ωρα 09:19  Αξίζει επίσης να τονίσουμε ότι παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η 48ωρη απεργία, το ελληνικό διαδίκτυο ΔΕΝ την σεβάστηκε. Όλες σχεδόν οι αθλητικές ιστοσελίδες συνεχίζουν κανονικά την ροή των αναρτήσεών τους, ενώ κάτι αντίστοιχο παρατηρήσαμε ότι συνέβη για ακόμα μια φορά στην πλειοψηφία των θρακιώτικων ειδησεογραφικών ιστοσελίδων ή μπλογκς. Το ThrakiSportS έχει ξεκάθαρα πάρει θέση εναντίον των απεργιών των δημοσιογράφων, καθώς θεωρεί την δημοσιογραφία λειτούργημα και την κοινοποίηση των πληροφοριών υποχρέωση κάθε εργαζομένου στα μέσα ενημέρωσης, ωστόσο από θέση αρχής όλα αυτά τα χρόνια υπάκουε στις αποφάσεις των συνδικαλιστικών ενώσεων του Τύπου και σεβόταν τις απεργιακές κινητοποιήσεις που εξαγγέλλονταν, παρά το κόστος αλλά και παρά το γεγονός ότι οι δημοσιογραφικές ενώσεις δεν θεωρούν ως δημοσιογράφους τους εργαζομένους στα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης.

apergia-poesy2Ωρα 09:26  Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο, επειδή το ThrakiSportS κρίνει ότι είναι μείζονος σημασίας η ενημέρωση των φιλάθλων της Θράκης για την εξέλιξη σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, αποφασίσαμε όλοι μαζί αποκλειστικά και μόνο για την κάλυψη αυτού του αγώνα, να ανοίξουμε αυτήν την ανάρτηση. Από αυτήν θα μπορέσετε να ενημερωθείτε λεπτό προς λεπτό για την εξέλιξή του και… τέλος. Ρεπορτάζ, δηλώσεις, φωτογραφίες και όλα τα παρασκήνια θα τα μάθετε μετά το τέλος της απεργίας. Κάποιοι ίσως μας πουν «μπράβο», κάποιοι ενδεχομένως θα μας πουν «απεργοσπάστες». Εμείς νιώθουμε ότι απέναντι σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός, για το οποίο δεν υπάρχει άλλος τρόπος πληροφόρησης και αφορά τον πυρήνα του αθλητισμού, του ερασιτεχνικού μάλιστα, οφείλαμε να προβούμε σε αυτήν την μετάδοση. Και αν την ώρα που όλες σχεδόν οι υπόλοιπες αθηναϊκές και μη αθλητικές ιστοσελίδες λειτουργούν, θεωρηθεί ότι εμείς είμαστε οι… «απεργοσπάστες», είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε αυτόν τον χαρακτηρισμό.

Ωρα 09:34  Σε κάθε περίπτωση – και κάπου εδώ κλείνει αυτός ο μακρύς πρόλογος, εμείς ως ThrakiSportS έχουμε ήσυχη την συνείδησή μας. Και πολύ περισσότερο, την έχουμε ήσυχη γιατί ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ τα χρήματα από τους χορηγούς που είχαμε εξασφαλίσει για αυτήν την μετάδοση, τα επιστρέψαμε στους ανθρώπους με τους οποίους είχαμε συμφωνήσει, ώστε κανείς να μην μπορεί να μας κατηγορήσει ότι επιλέξαμε να προβούμε στην μετάδοση του τελικού του Region’s Cup για εμπορικούς λόγους. Και αυτό το κάναμε, παρά το γεγονός ότι είμαστε μια ανεξάρτητη προσπάθεια που δεν έχει από πίσω της μεγάλους επιχειρηματίες και παράγοντες που προσπαθούν να μας χρησιμοποιήσουν για να πετύχουν τα δικά τους συμφέροντα. Παραμένουμε αγνοί εραστές του θρακιώτικου αθλητισμού, φανατικοί οπαδοί των σπορ και της Θράκης μας είμαστε – και έτσι παραμένουμε. Με όποιο κόστος, που στην προκειμένη περίπτωση είναι τριψήφιος αριθμός σε ευρώ, λόγω της σημασίας αυτής της αναμέτρησης. Δεν πειράζει, θα το αντέξουμε και είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος ο απλός κόσμος, που έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή αυτήν την προσπάθεια, με τον τρόπο του θα επιστρέψει στο πολλαπλάσιο το ποσό που θα χαθεί από αυτήν την (περισσότερο συμβολική) μας κίνηση.

apergia-poesyΩρα 09:40  Διαβάστε αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους διεξάγεται η απεργία των δημοσιογράφων, μαζί με τους υπόλοιπους εργαζομένους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, μέσα από την ανάλυση του προέδρου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης Τάσου Φωκιανίδη με ένα κλικ ΕΔΩ. Διαβάστε γιατί οι δημοσιογραφικές ενώσεις υποστηρίζουν ότι δεν έχει δημοσιονομικό όφελος αλλά ούτε και λογική αυτή η διάταξη που πάει να περάσει η κυβέρνηση, με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 09:47  Πάμε πλέον στα του μεγάλου αγώνα, που θα ξεκινήσει σε περίπου 75 λεπτά από τώρα και αναμένεται να αποτελέσει την πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου, σε μια ημέρα που για το βράδυ είχε προγραμματιστεί αλλά τελικά δεν θα διεξαχθεί, ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Οι μεικτές ομάδες της ΕΠΣ Ξάνθης και της ΕΠΣ Εύβοιας ετοιμάζονται για τον μεγάλο τελικό στο Region’s Cup, εκεί που το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και δεν μπλέκει με συμφέροντα οικονομικά, καθώς οι παίκτες είναι ερασιτέχνες και χαίρονται κάθε εμπειρία και στιγμή που αποκομίζουν κάνοντας αυτό που αγαπούν.

regions telikosΩρα 09:51 Υπενθυμίζεται ότι ο νικητής αυτού του αγώνα θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην πρώτη προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Περιφερειών, που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στο Σαν Μαρίνο. Κάτοχος του ευρωπαϊκού τίτλου είναι μια περιφέρεια της Ιρλανδίας (φωτό αριστερά το τρόπαιο της ΟΥΕΦΑ).

Ωρα 09:58  Για την ΕΠΣ Ξάνθης αυτή είναι η πρώτη συμμετοχή στην διοργάνωση, αλλά κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό. Στον πρώτο της αγώνα απέκλεισε στα πέναλτι εντός έδρας την ΕΠΣ Κοζάνης, στο δεύτερο ματς επίσης στα πέναλτι εκτός έδρας την ΕΠΣ Θράκης. Χαρακτηριστικό ότι ακόμα στην διάρκεια του 90λέπτου ή ημίωρης παράτασης, δεν έχει καταφέρει ακόμα να πετύχει γκολ αλλά ούτε και να δεχτει καο αποδεικνύεται ιδιαίτερα ικανή στην ρώσικη ρουλέτα.

Ωρα 10:05  Απομένει πλέον λιγότερο από μία ώρα για τον μεγάλο τελικό, για τον οποίο ο Ενωσιακός τεχνικός Απόστολος Κουτρουλός πήρε όλους τους παίκτες που ήταν απο την αρχή της προετοιμασίας και των αγώνων της ΕΠΣ Ξάνθης. Η αποστολή  αποτελείται απο 22 ποδοσφαιριστές (καθώς εκτός έμειναν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων οι Κυριάκος Καραπαζαρλής και Κώστας Κουτσομιχάλης). Αναλυτικά, μετέχουν στην αποστολή της ΕΠΣ Ξάνθης οι: Γιάννης Ρούφος, Ραφαήλ Ζαρζακόπουλος, Χακή Τζαμπάζ, Σάββας Μπαϊρακταρίδης, Αλέξανδρος Σαρηγιαννίδης, Στέλιος Τζαρτάκης, Δημήτρης Μυλωνάς, Στέλιος Κοτζακελίνης, Αλέξης Μπουνταγκίδης, Κωνσταντίνος Τουργαίδης, Λάζαρος Μαυρόπουλος, xanthi regions cup5Αλή Ογλού Γιουνκέρ, Παναγιώτης Ζάϊκος, Γιώργος Τερζάκης, Μαρίνος Ψωμάς, Κώστας Μπουρλόγλου, Χάρης Κατσής, Χαράλαμπος Κυριαζίδης, Στέλιος Τουργαίδης, Γιάννης Καραγκιόζης, Πέτρος Σαρηγιαννίδης, Πάρης Κοτόπουλος. Στην φωτογραφία δεξιά βλέπετε τους πανηγυρισμούς μετά την πρόκριση στον τελικό με τη νίκη επί της ΕΠΣ Θράκης στα πέναλτι, μέσα στην Κομοτηνή.

Ωρα 10:12  Αν κατακτήσει το τρόπαιο η ΕΠΣ Ξάνθης θα γίνει η πρώτη ομάδα της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που θα μπορέσει να κατακτήσει την κούπα. Είχαν προηγηθεί οι αποτυχημένες προσπάθειες των ΕΠΣ Δράμας (το 2004) και ΕΠΣ Θράκης (το 2014).

Ωρα 10:19  Μάλιστα στον προηγούμενο τελικό η ΕΠΣ Θράκης είχε ηττηθεί από την σημερινή αντίπαλο της Ξάνθης, την ΕΠΣ Εύβοιας που έρχεται σε αυτόν τον τελικό ως τροπαιούχος και για πολλούς ως φαβορί. Απαρτίζεται κυρίως από παίκτες του Ηρακλή Ψαχνών και για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε διαδοχικά τις ΕΠΣ Χανίων και ΕΠΣ Κεφαλληνίας – Ιθάκης.

Ωρα 10:26  Αρκετός κόσμος έχει κάνει την εμφάνισή του στο γήπεδο και από την Ξάνθη, καθώς άλλοι με ΙΧ και άλλοι με το πούλμαν που έβαλε η ΕΠΣ, ταξίδεψαν μέχρι την Κατερίνη. Ανάμεσά τους, παίκτριες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ξάνθης “Βασίλισσες Θράκης”, αλλά και παράγοντες και συγγενείς των παίκτων της Μεικτής όπως και παίκτες σωματείων της ΕΠΣ. Άλλωστε για τον λόγο αυτόν αναβλήθηκε η τελευταία αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας που είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα.

Ωρα 10:31 Διαιτητής της συνάντησης ορίστηκε να είναι ο Γιάννης Γκαραγκάνης της ΕΠΣ Πιερίας, έχοντας ως βοηθούς τους Αναστάσιο Γιαμούζη και Δημήτρη Ζέρβα επίσης της ΕΠΣ Πιερίας. Πραγματοποιούν και αυτοί ζέσταμα, όπως και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, που θα ξεκινήσουν σε περίπου μισή ώρα το παιχνίδι…

Ώρα 10:35 Με δεκαπενταλεπτη καθυστέρηση θα ξεκινήσει το παιχνίδι, καθώς η ομάδα της Εύβοιας έφτασε με καθυστέρηση στο γήπεδο.

Ώρα 10:39 Εξαιρετικός ο καιρός στην Κατερινη, ηλιόλουστος ενώ σε αρκετά καλή κατάσταση είναι και το χόρτο του ΔΑΚ.

Ωρα 10:44 Πάμε να δούμε τις ενδεκάδες των δύο.ομάδων. Για την ΕΠΣ Ξανθης ο Αποστολος Κουτρουλος επελεξε να ξεκινήσει με τους: Ρούφο, Μπουνταγκίδη, Σαρηγιαννίδη Αλ., Χακή Τζαμπάζ, Αλή Γκιουνγκιόρ, Τουργαΐδη Κ., Σαρηγιαννίδη Π., Μαυρόπουλο, Τουργαΐδη Στ., Καραγκιόζη και Κοτόπουλο.

Ώρα 10:48 Για την ΕΠΣ Εύβοιας ο Αντώνης Ζέρβας επελεξε τους: Μόνο, Ρούσσο, Πιλάτη, Καράμπα, Κόκκαλα, Ξιφαρά, Καλοχωρίδη, Καραχάλιο, Καραντάκη, Κούρτη και Μήτρου

Ώρα 10:52 Στον πάγκο για την ομάδα της Ξάνθης είναι οι:Μπουρλόγλου, Ζάϊκος, Κοτζακελίνης, Ζαρζακόπουλος, Μπαϊρακταρίδης, Κυριαζίδης, Τζαρτάκη.

Ώρα 10:56 Στον πάγκο για την ομάδα της Εύβοιας είναι οι: Τζάβρας, Μπισμπικόπουλος, Γιαννουκάκος, Μπασινάς, Γιαλός, Μακαντάσης, Ευγενίου.

Ώρα 11:00 Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την προθέρμανση τους και πήγαν στα αποδυτήρια να αλλάξουν, πλέον μετράμε αντίστροφα για την έναρξη.

Ώρα 11:06 Έχουν κερδίσει την μάχη της εξέδρας κατά κράτος οι Ξανθιώτες που υπερισχύουν μαθηματικά

Ώρα 11:11 Έχουν βγει στην φυσούνα οι παίκτες των δύο ομάδων, έτοιμοι να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του τελικού.

Ώρα 11:15 Υπάρχει μία μικρή καθυστέρηση για να βγούν οι φωτογραφίες τω δύο ομάδων, μην ξεχνάτε θα υπάρχει πλήρες φωτορεπορταζ από το ThrakiSportS την Κυριακή μετα την λήξη της απεργίας.

 1′ Έναρξη του αγώνα.

5′ Πρώτη κάρτα στο ματς για την ομάδα της Ξάνθης, με τον Μαυρόπουλο να βλέπει την κάρτα καθώς ανέκοψε αντικανονικά σύμφωνα με τον διαιτητή κόντρα της Εύβοιας.

9′ Πολύ καλή στιγμή για την Ξάνθη με τον Κοτόπουλο να πέρνει την κεφαλιά μετά από σέντρα του Στέλιου Τουργαϊδη, με την μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μόνου.

17′  Έχει καλό ρυθμό το ματς με την μπάλα να παίζεται πάνω κάτω, χωρίς όμως την μεγάλη φάση ακόμα.

24′  Κίτρινη κάρτα στον Καλοχωρίδη της Εύβοιας για σκληρό μαρκάρισμα στον Πέτρο Σαρηγιαννίδη

27′ Φοβερή ατμόσφαιρα από τους περίπου 100 Ξανθιωτες που είναι στις εξέδρες

31′  Με την συμπλήρωση 31′ λεπτών αγώνα καλή στιγμή για την Εύνοια με την κεφαλιά του Καλοχωρίδη να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ρούφου

33′  Κίτρινη κάρτα στον Κόκκαλα της Εύβοιας, καθώς έβρισε τον πάγκο της Ξανθιώτικης ομάδας.

38′ Γκόοοοοοοολ για την Ξάνθη. Υπέροχη ατομική ενέργεια του Γιάννη Καραγκιόζη στην περιοχή που με δυνατό σουτ θα την στείλει στα δίχτυα του Μόνου, αυτό είναι το πρώτο γκολ της Ξάνθης στον θεσμό. ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Εύβοιας 1-0

41′ Από μία κίτρινη για τις δύοομάδες με τους Στέλιο Τουργαΐδη από την Ξάνθη και Κούτρη από την Εύβοια να τιμωρουντσι για μεταξύ τους λεκτική αψιμαχία

45‘ Τέλος πρώτου ημιχρόνου. ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Εύβοιας 1-0

Ωρα 12:06 Θυμίζουμε ότι σε εξέλιξη βρίσκεται 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕΣΥ εξαιτίας της οποίας νεκρώνουν (ή όφειλαν να έχουν νεκρώσει) όλα τα ΜΜΕ, ασχέτως αν λειτουργούν. Το ThrakiSportS σέβεται την απεργία και την τηρεί και μόνο κατ’ εξαίρεση, ειδικά για αυτό το παιχνίδι, κάνει μία και μόνο ανάρτηση, επειδή θεωρεί μείζον το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός για την περιοχή μας και υποχρέωση την ενημέρωση του κόσμου για την εξέλιξή του.

Ωρα 12:15  Θυμίζουμε ότι δεν θα υπάρξει ρεπορτάζ, δηλώσεις και φωτογραφίες μετά την λήξη της αναμέτρησης, αλλά όλη η αθλητική δραστηριότητα του διημέρου θα παρουσιαστεί εκτενώς από τις αναρτήσεις του ThrakiSportS από τις 6.00 το πρωί της Κυριακής και μετά, οπότε και θα έχει λήξει η απεργιακή κινητοποίηση των δημοσιογράφων. Έτερον εκάτερον αν ειδικά στο διαδίκτυο και ειδικά στα αθλητικά sites, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που την σεβάστηκαν.

Ωρα 12:20  Βγαίνουν οι δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο για την ένρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Η ΕΠΣ Ξάνθης προηγείται με 1-0 και είναι 45 λεπτά από έναν μεγάλο θρίαμβο!

46′  Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στην Κατερίνη με αλλαγή για την Εύβοια. Στην θέση του Ρούσου πέρασε ο Γιαβράς.

50′  Εχει μπει δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο η ΕΠΣ Εύβοιας προσπαθώντας να βγει μπροστά και να φέρει στα ίσια το ματς.

52′  Γκοοοοοοοοοοοοοοολ η ΕΠΣ Ξάνθης. Τρομερό λάθος η άμυνα της Εύβοιας και συγκεκριμένα του Γιαβρά που μπήκε στο ημίχρονο στην αναμέτρηση, έκανε πάσα στον… Κοτόπουλο που βρήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα και πέτυχε δίχτυα! ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Εύβοιας 2-0

53‘ Δεύτερη αλλαγή για την Εύβοια με τον Μακαντάσης να περνά στο ματς αντί του Καραντάκη

55′  Εξαλλα τα πανηγύρια από τους παίκτες, το τεχνικό τιμ αλλά και τους Ξναθιώτες που βρίσκονται στην εξέδρα, σε αυτό το δεύτερο τέρμα του Κοτόπουλου. Απομένει κάτι παραπάνω από μισή ώρα για τον τίτλο!

59‘ Ολοκληρώνει τις αλλαγές τις η Εύβοια με τον Γιαννουκάκο να περνά στο ματς αντί του Μήτρου

60‘ Αποθέωση για τον Πάρη Κοτόπουλο που δίνει την θέση του στον Κυριαζίδη

69‘ Τρομερή ευκαιρία για την Ξάνθη με τον Τζαρβά να σταματά πάνω στην γραμμή το σουτ του Κυριαζίδη

75′ Ενα τέταρτο απέμεινε, πιέζει η Εύβοια αλλά η Ξάνθη είναι στις αντεπιθέσεις πιο επικίνδυνη.

80‘ Έχει γίνει αρκετά δυνατό το παιχνίδι από την ομάδα της Εύβοιας με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα.

85‘ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη ο Πέτρος Σαρηγιαννίδης που γνωρίζει την Αποθέωση δίνει την θέση του στον Ζάικο.

89′ Ολοκλήρωσε τις αλλαγές η Ξάνθη. Ο Γιάννης Καραγκιόζης γνωρίζοντας την αποθέωση παραχώρησε την θέση του στον Μπουρλόγλου.

90′  Καθυστερήσεις πλέον, ο κόσμος φωνάζει “σήκωσέ το” ενώ γίνεται προετοιμασία για την απονομή αμέσως μετά. Ο κόσμος της Ξάνθης περιμένει τη λήξη.

90+2′  Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη, παραλίγο το 3-0, ο Μπουρλόγου βγήκε τετατέτ αλλά πλάσαρε άουτ.

90+5′ ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΟΣ! Η ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΕΓΧΩΡΙΟ REGION’S CUP!

Το ThrakiSportS αν και έχει εκφράσει την διαφωνία του, σέβεται την απεργία των δημοσιογράφων και έχει αναστείλει από τις 6.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής την κανονική ροή των αναρτήσεών του. Κατ’ εξαίρεση μεταδόθηκε αυτός ο αγώνας, λόγω της μεγάλης σημασίας του για την τοπική αθλητική επικαιρότητα και λόγω του γεγονότος ότι αποτελούσε έναν τελικό για τον οποίο δεν υπήρχε άλλος τρόπος ενημέρωσης των θρακιωτών φιλάθλων.

Ετσι κι αλλιώς, το ThrakiSportS σε όλες τις απεργιακές κινητοποιήσεις, αυτής συμπεριλαμβανομένης, έχει αποτελέσει την φωτεινή εξαίρεση της τήρησης των απεργιών που κηρύσσουν οι συνδικαλιστικές ενώσεις τόσο στο τοπικό όσο και γενικά στο αθλητικό διαδίκτυο. 

Αναλυτικό ρεπορτάζ από τον αγώνα ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Εύβοιας, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και πλήρες φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση της Κατερίνης και την απονομή που ακολούθησε θα αναρτηθούν στο ThrakiSportS μετά το τέλος της 48ωρης απεργίας των δημοσιογράφων και των λοιπών εργαζομένων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης…