Το φιλικό αγάπης του Χαβίτο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (+photos)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη το φιλικό ανάμεσα στον Άρη και τη «Μικτή Αγάπης», με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να επιδίδονται σε έναν εντελώς διαφορετικό αγώνα, με στόχο να χαρίσουν ελπίδα και χαμόγελα σε όσους το έχουν ανάγκη. Στο αγωνιστικό κομμάτι για την ιστορία, η Μικτή Αγάπης, επικράτησε με 5-4 του Άρη.

Μεταξύ αυτών που πήραν μέρος στο φιλικό ήταν οι Χαβίτο, Μάρτινς του Πανθρακικού, ο Ζαραδούκας της Ξάνθης, ο πρωην θρακιώτης Αναστασόπουλος και οι Σαλπιγγίδης, Βέλλιος, Ουμπίδες, Περόνε, Ρομάνο, Λαζαρίδης, Μπαρτολίνι, Μπρίτο, Αναστόπουλος, ενώ διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τάσος Κάκος.

Ο Δημήτρης Σαλπιγίδης άνοιξε το σκορ στο 20΄μετά από ασίστ του Νίκου Αναστόπουλου. Δέκα λεπτά αργότερα, στο 30΄ο Βέλλιος πέτυχε το 0-2, για να τριπλασιάσει (0-3) ο ίδιος τα τέρματα της ομάδας του στο 38΄. Ο Άρης μείωσε σε 1-3 με τον Τάτο στο 42΄, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Λίγα λεπτά χρειάστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο για να σκοράρουν εκ νέου οι παίκτες της Μικτής Αγάπης, με τον Ναζλίδη στο 56΄να πετυχαίνει το 4-1, με πλασέ σε τετ α τετ με τον Σιδεράκη. Η «απάντηση» του Άρη στο 69΄με τον Αντώνη Καπνίδη να σκοράρει με κεφαλιά και να μειώνει σε 4-2. Στο 77΄ο Περόνε το 2-5, στο 77΄ο Ιντζίδης μείωσε σε 3-5 για να μειώσει ακόμα περισσότερο στο 80΄ο Καπνίδης σε 4-5.

ΑΡΗΣ: Σιδεράκης, Βουτσιάς, Σαμαράς, Μαζουλουξής, Σαμαρόπουλος, Ρόβας, Πόι, Κωνσταντινίδης, Κυβελίδης, Τάτος, Ντούνης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν επίσης οι: Καλογέρης, Ιντζίδης, Τσουμάνης, Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης, Κόκε και Καζναφέρης, Ιακωβίδης, Ανδρεάκος και Μπουλγκουρίδης

ΜΙΚΤΗ ΑΓΑΠΗΣ: Στρατηλάτης, Σιόντης, Ζαραδούκας, Λαζαρίδης, Αναστασιάδης, Μπατιόν, Ούμπιντες, Σαλπιγγίδης, Αναστόπουλος (28΄Μπρίτο), Χαβίτο, Βέλλιος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν επίσης οι: Ρομάνο, Περόνε, Αναστασόπουλος, Σίτσας, Άρτσε, Ναζλίδης, Μπαρτολίνι, Κάκος και Ροτζέριο Μαρτινς.