Η μεγάλη συγκίνηση του Μουστακίδη ως λαμπαδηδρόμου και το «απωθημένο» των Ολυμπιακών Αγώνων (+photos)

«Ήταν μεγάλη τιμή. Ένιωσα υπερηφάνεια. Ήταν ένα ξεχωριστό συναίσθημα που είχα πολλά χρόνια να ζήσω. Ειδικά όταν έπαιξε ο εθνικός ύμνος, συγκινήθηκα». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που είπε ο Σάκης Μουστακίδης, μετά την παρουσία του ως λαμπαδηδρόμου στην τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής φλόγας το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

IMG_9093«Αυτές οι εκδηλώσεις τιμούν την πόλη μας, είναι πολύ ωραίες. Μας γεμίζει υπερηφάνεια και εμάς που τρέξαμε αλλά και όσους ήρθαν και συμμετείχαν», σχολίασε ακόμα ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, που ευχήθηκε τα καλύτερα στους ανθρώπους της ΕΟΕ για την ελληνική αποστολή αλλά δεν παρέλειψε να εκφράσει και την χαρά του «που και οι βραζιλιάνοι ξέρουν ότι αυτή η πόλη αγαπά το βόλεϊ».

Αν και ρέκορμαν συμμετοχών στην Εθνική Ανδρών, με συμμετοχές στο Ευρωπαϊκό της Γάνδης το 1987 που κατακτήσαμε το χάλκινο μετάλλιο αλλά και το Κοσμοβόλεϊ του 1994 που καταλάβαμε την έκτη θέση, ο Σάκης Μουστακίδης δεν έχει γευτεί ποτέ την συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες – και αυτό ήταν κάτι που το επισήμανε στο κλείσιμο των δηλώσεών του.

IMG_9110«Δυστυχώς στην στην καριέρα μου δεν είχα την χαρά να το γευτώ αυτό, καθώς δεν μπόρεσα ποτέ να συμμετάσχω στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ίσως αυτό είναι ένα απωθημένο. Είναι σημαντικό να συμμετέχεις, πόσω μάλλον να φέρεις μια διάκριση και εύχομαι ειλικρινά και ολόψυχα να πετύχουν στην αποστολή τους όσοι πάνε εκεί εκπροσωπώντας την Ελλάδα».

Ειδικά μάλιστα για τους συνοδοιπόρους του στην λαμπαδηδρομία, τον Δήμο Μιχαλεντζάκη στον οποίο παρέδωσε την φλόγα και τον Δημήτρη Καρυπόδη που άναψε τον βωμό στην Πλατεία Φάρου, οοι οποίοι αναμένεται να εκπροσωπήσουν την πόλη και την χώρα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, ο Σάκης Μουστακίδης ευχήθηκε και κατιδίαν καλή επιτυχία.

«Η συμμετοχή και μόνο είνα τιμή αλλά ποτέ δεν ξέρεις, αν μπορέσουν, μακάρι να γυρίσουν και με μετάλλιο», είπε ο κόουτς των επιτυχιών του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ Ο ΣΑΚΗΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΩΣ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ THRAKISPORTS