Τα τρυφερά λόγια της Δέσποινας Βανδή για τον επί 17 χρόνια σύντροφο της ζωής της Ντέμη Νικολαΐδη

Η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε με τρυφερά λόγια στον σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη. «Ο Ντέμης έχει μια αφοπλιστική αισιοδοξία απέναντι στη ζωή και στις όποιες δυσκολίες καλείται να αντιμετωπίσει κάθε φορά…Είμαι πολύ τυχερή που είναι ο σύντροφος της ζωής μου, εδώ και 17 χρόνια», είπε η καβαλιώτισσα τραγουδίστρια στο περιοδικό Instyle.

Τι έχει να πει για τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς τους θέλουν να περνά κρίση στο γάμο της με τον αλεξανδρουπολίτη άλλοτε άσο της μπάλας; «Ήταν δημοσιεύματα που δεν έχουν καμιά δημοσιογραφική υπόσταση και ποτέ δεν μας απασχόλησαν επί της ουσίας», απάντησε η τραγουδίστρια.

Αλήθεια, την απασχολεί η εικόνα της; «Η εικόνα μου με απασχολεί, αλλά σε λογικό πλαίσιο. Ξέρω ότι ο χρόνος δεν χαρίζεται σε μια γυναίκα. Τα κάνει όλα πιο δύσκολα και θεωρώ ότι μια γυναίκα οφείλει να φροντίζει τον εαυτό της. Όσο, λοιπόν, μεγαλώνεις οφείλεις να γυμνάζεσαι και να προσέχεις τη διατροφή. Είναι και ο μεταβολισμός που αλλάζει. Όταν ήμουν 25, έτρωγα παστίτσιο στις 4 το πρωί και δεν το έβλεπα στη ζυγαριά. Τώρα αν διανοηθώ να το μυρίσω και μόνο θα ξυπνήσω με μισό κιλό παραπάνω», τόνισε.