Κύπελλο Ελλάδος: Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ημιτελικών! Θρακιώτικη παρουσία στο Ατρόμητος – ΑΕΚ

Ο διεθνής βοηθός διαιτητή Χασάν Κούλα από την ΕΠΣ Ξάνθης, που επί τρία χρόνια ψηφίζεται ως ο κρουφαίος διαιτητής της Θράκης από το αναγνωστικό κοινό και την συντακτική ομάδα του ThrakiSportS, ορίστηκε αππό την ΕΠΟ ως πρώτος επόπτης στον εξαιρετικής σημασίας επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ.

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης και θα αποτελέσει την ρεβάνς της οριακής νίκης με 1-0 της ΑΕΚ, με γκολ του Μάνταλου. Ως διαιτητής στην αναμέτρηση ορίστηκε ο Κύζας (Δράμας). Πέραν του Χασάν Κουλα, δεύτερος βοηθός ορίστηκε ο Καρσιώτης (Κορινθίας), επιπρόσθετοι βοηθοί οι Κομίνης (Θεσπρωτίας), Λαμπρόπουλος (Ηλείας) και τέταρτος διαιτητής ο Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου).

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, όπως και ο άλλος επαναληπτικός ημιτελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ την Μεγάλη Τετάρτη στο Στάδιο Καραϊσκάκη. Την αναμέτρηση αυτή θα διευθύνει ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος με βοηθούς τους Ακρίβο (Αθηνών), Σίπκα (Πέλλας). Επιπρόσθετοι βοηθοί οι: Παπαπέτρου (Αθηνών), Δελφάκης (Αρκαδίας), και 4ος ο Καλφόγλου (Θεσπρωτίας).

Αξίζειο να σημειωθεί ότι οι ορισμοί της ΚΕΔ έγιναν γνωστοί λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.