ΕΣΠΕΘΡ: «Τελικός» τη Μεγάλη Δευτέρα ανάμεσα σε Αμαζόνες Μαΐστρου και Αμυγδαλεώνα για τον τίτλο στις παγκορασίδες

Με μια… διαδικαστική συνάντηση και μια που θα κρίνει… τίτλο, ολοκληρώνονται την Μεγάλη Δευτέρα 25 Απριλίου όλα τα Πρωταθλήματα που διοργάνωσε η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης – Αν. Μακεδονίας, για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Η συνάντηση, από το αποτέλεσμα της οποίας, θα… «βγει» η πρωταθλήτρια ομάδα στις Παγκορασίδες, θα διεξαχθεί στον Αμυγδαλεώνα, μεταξύ του τοπικού Α.Ο. και των Αμαζόνων. Σύμφωνα με την μέχρι στιγμής Βαθμολογία, ο Α.Ο. Αμυγδαλεώνα, προκειμένου να κατακτήσει το Πρωτάθλημα, θα πρέπει να νικήσει με 3-0 σετ ή 3-1 σετ, με την συνολική όμως διαφορά πόντων στη δεύτερη περίπτωση (3-1), να είναι πάνω από 14. Σε κάθε άλλο αποτέλεσμα, οι Αμαζόνες κατακτούν τον τίτλο για τις παγκορασίδες της Α’ Περιφέρειας της ΕΟΠΕ.

Η αναμέτρηση Αμυγδαλεώνας – Αμαζόνες Μαΐστρου έχει προγραμματιστεί για τις 16:00 το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας 25 Απριλίου. Τρεις ώρες νωρίτερα, στη 13:00 το μεσημέρι στην Καβάλα η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει το τμήμα κορασίδων των Αμαζόνων Μαΐστρου, σε αναμέτρηση που είναι καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα και με την οποία θα ολοκληρωθεί και αυτό το πρωτάθλημα.