Photos: Τα μεθεόρτια για την μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Region’s Cup της ΕΠΣ Ξάνθης!

Σε πελάγη ευτυχία πνέουν άπαντες στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης για την σπουδαία πρόκριση που κατάφερε η μεικτή ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης στον μεγάλο τελικό του Region’s Cup στην πρώτη συμμετοχή της Ένωσης στον θεσμό!

Η ομάδα της Ξάνθης που κέρδισε με συγκλονιστικό τρόπο την ΕΠΣ Θράκης στον ημιτελικό του θεσμού, θυμηθείτε το πλήρες φωτορεπορτάζ του μεγάλου αγώνα με ένα κλικ ΕΔΩ, αφού ξέσπασαν σε πανηγύρια σε αποδυτήρια και λεωφορείο ξεκίνησαν την αναζήτηση του επόμενου αντιπάλου και προορισμού τους δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την μεγάλη προσμονή που είχαν για μια μεγάλη πρόκληση για τους περισσότερους, καθώς μην ξεχνάμε πως μιλάμε για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που απλά κάνουν το χόμπι τους. Βέβαια το γεγονός πως στον Νότιο όμιλο την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε ο προημιτελικός της Εύβοιας με τα Χανιά, και με τη νίκη των γηπεδούχων(θυμηθείτε ΕΔΩ), απλά βγήκε το ζευγάρι του δεύτερου ημιτελικού, ΕΠΣ Εύβοιας – ΕΠΣ Κεφαλληνίας-Ιθάκης, τους αναγκάζει να περιμένουν λίγο ακόμα για να μάθουν τον αντίπαλο τους στον τελικό.

Πέρα απο τον αντίπαλο πάντως οι παίκτες της Ξανθιώτικης ομάδας αναζητούσαν να βρούν και το γήπεδο που θα γίνει ο τελικός, ενώ στις μεταξύ τους συζητήσεις στο λεωφορείο αλλά και στο τραπέζι που έγινε μετά μιλούσαν για το ματς με την Θράκη και την δραματική του εξέλιξη. Με το που έφτασαν στην Ξάνθη έγινε τραπέζι στην ομάδα στο “Fresh Co” του Μπάμπη Χατζημεστή με τις πίτσες να χορταίνουν τους ορεξάτους ποδοσφαιριστές της μεικτής ομάδας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Τα συγχαρητήρια του στην ομάδα έδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Πανίδης τηλεφωνικά, ενώ τα τηλέφωνα των παικτών της ΕΠΣ Ξάνθης δεν σταμάτησαν να χτυπούν για συγχαρητήρια απο ανθρώπους του χώρου αλλά φυσικά και συγγενικά τους πρόσωπα. Πλέον το μεγάλο ραντεβού δίνεται για μετά το Πάσχα και τον μεγάλο τελικό του Region’s Cup.

Ξεχωριστή μνεία αξίζει να γίνει στο πανό συμπαράστασης του προέδρου του Ορφέα Ξάνθης Μπάμπη Χατζημεστή στην ομάδα της Ξάνθης όπως και της παρουσίας μεγάλου μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και το γεγονός της παρουσίας ουκ ολίγων παραγόντων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης που στάθηκαν στο πλευρό των Ξανθιωτών όπως οι Ηλίας και Γιάννης Κοτόπουλος(Άρης Αβάτου), Γιώργος Χατζημωϋσιάδης(Αναγέννηση Θαλασσιάς), Νίκος Κριεζής(Ηρακλής Ζυγού) και Ρόμπερτ Μαρκοσιάν(Απόλλων Ξάνθης), ενώ στο πλευρό των παικτών της Ξάνθης βρέθηκαν και οι Βασίλισσες Θράκης με τις Σέβη Μετοικίδου, Σοφία Ευθυμιάδου, Δέσποινα Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Ναλμπάντη, Παναγιώτα Χατζοπούλου, Ευαγγελία Κατσαρού και Ζωή Βλάχου. Οι Ξανθιώτες προπονητές Γιώργος Μαραντάς και Κώστας Τερζανίδης, ο παλιός παράγοντας του Παύλου Μελά Κουτσού Ανδρέας Γκλαβίνης και ο πρώην διαιτητής της ΕΠΣ Ξάνθης και νυν της Θράκης Χρήστος Γκράνας.

Κοντά στο πλευρό των παικτών της ΕΠΣ Ξάνθης σε όλο το ταξίδι ήταν εκπροσωπώντας την διοίκηση της ΕΠΣ Ξάνθης οι Γιάννης Πιστόλας, Χρύσανθος Ζουρνατζίδης και Νίκος Λεσκόφτσης. Ενώ πριν την αναχώρηση της αποστολής ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Τριάντης ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα καθώς παρότι ήθελε ανειλημμένες υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να ακολουθήσει την ομάδα στην Κομοτηνή.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε στιγμές απο τους Ξανθιώτες παράγοντες στις εξέδρες, την επιστροφή και το τραπέζι που ακολούθησε προς τιμήν των θριαμβευτών μέσα απο τον φακό του ThrakiSportS…