Ξέχασαν τους πιστούς οπαδούς τους οι παίκτες του Πανθρακικού στο… «σβήσιμο» των φώτων της Super League στο ΔΑΚ Κομοτηνής

Οι εντός έδρας αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πανθρακικού στην Super League ολοκληρώθηκαν με το 0-3 από τον Ηρακλή. Οι περίπου 500 φίλοι της ομάδας της Κομοτηνής, που επέμεναν μέχρι τέλους να πίνουν το πικρό ποτήρι, αποχώρησαν με μια μελαγχολία από το γήπεδο, καθώς είχε τελειώσει και το τελευταίο επεισόδιο του παραμυθιού που έζησαν την τελευταία δεκαετία με τον Πανθρακικό στα μεγάλα σαλόνια.

«Αλγεινή η εντύπωση που άφησαν οι παίκτες του Πανθρακικού μετά το σφύριγμα της λήξης καθώς κατευθύνθηκαν προς την φυσούνα χωρίς καν να στρέψουν το βλέμμα προς την κερκίδα, όπου οι λιγοστοί πιστοί φίλοι της ομάδας στενοχωρήθηκαν περισσότερο από τους ίδιους για τον υποβιβασμό», σχολίασε το inkomotini, μεταφέροντας ανάγλυφα τα συναισθήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας των φιλάθλων της Κομοτηνής.

Η ιστοσελίδα επισημαίνει ότι η χρονιά ήταν απογοητευτική και από το ξεκίνημα της, υπήρχε αλληλουχία γεγονότων στο προσκήνιο και το παρασκήνιο που προμήνυε νομοτελειακά  για την κατάληξή της. Όσο για το αύριο; Όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα, μεταφέροντας την αγωνία των φιλάθλων, κάποιοι ελπίζουν ακόμα σε ένα θαύμα που θα κρατήσει την ομάδα στην Super League αλλά κάποιοι άλλοι φοβούνται ότι «ενός κακού μύρια έππονται» και τοποθετούν το μέλλον της ομάδας ακόμα χαμηλότερα από την Β’ Εθνική.