Εξασφάλισε τον τίτλο τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος ο Αίολος Αστακού του Κουταλιανού

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο δεύτερο όμιλο της Β΄ Εθνικής κατηγορίας πανηγυρίζει από την Κυριακή ο Αίολος Αστακού του Μιχάλη Κουταλιανού. Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας κέρδισε στη Λάρισα την ΑΕλ με 66-68, έκανε το 24 στα 24 και πλέον κάνει τα σχέιδα της για τη νέα χρονιά στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Με το 24-0 που έχει μέχρι αυτή τη στιγμή ο Αίολος έχει καταφέρει και έχει σπάσει δύο ρεκόρ από το περσινό πρωτάθλημα, στο οποίο μετείχαν και η Ασπίδα Ξάνθης με τον ΓΑΣ Κομοτηνή. Αυτό του καλύτερου ξεκινήματος στο πρωτάθλημα, το οποίο είχαν οι Μαχητές Δόξα Πεύκων με 15 νίκες και αυτό των συνεχόμενων νικών, καθώς ο Προμηθέας Πατρών έκανε πέρσι 19 συνεχόμενες νίκες.

Αν η ομάδα του Αστακού κάνει το απόλυτο στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν θα γίνει η μοναδική ομάδα στη Β΄ Εθνική που θα πετύχει κάτι τέτοιο. Ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Κουταλιανός είναι γνωστός στους Θρακιώτες από την πολυτετή παρουσία του στην περιοχή, όταν σπούδαζε στην Κομοτηνή και στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο.