Ευφορία πριν τον… τελικό με την Ξάνθη στα Πηγάδια για τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν άπαντες στην πόλη των Ιωαννίνων μετά τη νίκη του ΠΑΣ επί του Πλατανιά η οποία δίνει τη δυνατότητα στους Γιαννιώτες να ονειρεύονται για έξοδο στην Ευρώπη, στην περίπτωση που φυσικά ο Πανιώνιος δεν αδειοδοτηθεί ούτε στην δεύτερη του προσπάθεια.

Οι Ηπειρώτες γνωρίζουν ότι πλέον τα πάντα εξαρτώνται από εκείνους για την έκτη θέση και γι’ αυτό θα τα δώσουν όλα στο ματς με την Ξάνθη. Αν πάρουν το τρίποντο στα Πηγάδια, τότε θα περιμένουν απλώς τις αποφάσεις για την αδειοδότηση του Πανιωνίου. Δεν είναι λίγοι εκείνοι, μάλιστα, που θεωρούν ότι η μοίρα τους το χρωστά, αναφέροντας ως κυριότερο παράδειγμα το προ τριετίας συμβάν όταν ο ΠΑΣ κέρδισε στο γήπεδο την θέση του στην Ευρώπη ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει άδεια και έτσι στην Ευρώπη έπαιξε η 7η Ξάνθη.

Τη Δευτέρα το πρόγραμμα περιελάμβανε αποκατάσταση για όσους είχαν παίξει με τους Χανιώτες, ενώ αγωνιστικά παιχνίδια ειδικής αντοχής και τελειώματα φάσεων για τους υπόλοιπους. Μάλιστα για την Τρίτη ο κόουτς των Ηπειρωτών έδωσε ρεπό στους παίκτες του, ώστε να επιστρέψουν την Τετάρτη με γεμάτες μπαταρίες για να μπουν σε ρυθμούς Ξάνθης.

Να θυμίσουμε ότι σίγουρα απών από την αναμέτρηση στα Πηγάδια θα είναι ο Μιχάλης Μανιάς που είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here