ΕΣΠΕΘΡ: Μετά τον Εθνικό προκρίθηκε και ο Έβρος Σουφλίου στα ημιτελικά του Πανελληνίου Παίδων

Ο Έβρος Σουφλίου, με την επικράτησή του μέσα στην Αλεξανδρούπολη επί του Εθνικού την Κυριακή, εξασφάλισε κι αυτός μαθηματικά τη συμμετοχή του στην ημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων, με το εναπομείναν πλέον παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής μέσα στην Ορεστιάδα, να γίνεται για το… γόητρο!

Αξίζει να σημειωθεί οτι στο γήπεδο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» υπήρξαν περίπου στα 90 άτομα εκ των οποίων οι 60 ήταν από το Σουφλί, κυρίως γονείς και φίλοι των παιδιών που αγωνίζονταν. Διαιτητές: Τονoνίδης-Μουντζούρης. Τα σετ: 1-3 (21-25, 25-21, 22-25, 23-25).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κασαμπαλής Αθανάσιος): Βούρος, Μπάβος, Καρβούνης, Αλεξάκης, Μύρος, Αρετσανόπουλος, Ανδραβίζος, Τέλιος, Μακρίδης, Κοτακίδης, Γεωργιάδης, Ποιμενίδης Νικ., Ποιμενίδης Χρ.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Μούχλιας Νίκος): Παπαδημητρίου Χαρ., Μούχλιας Δημ., Γκουδούλας, Αλεξούδης Ιασ., Αλεξούδης Κων., Ντούμας, Κάλφας (λ), Τσιαμίτας, Κάβουρας, Αλεξούδης Αθαν., Κεσούδης, Μουχταρίδης (λ)

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας:

Αμυγδαλεώνας – ΑΟ Ορεστιάδας 1-3

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Έβρος Σουφλίου 1-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Έβρος Σουφλίου 9 (13-5)

2. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 9 (13-5)

3. ΑΟ Ορεστιάδας 7 (7-10)

4. Αμυγδαλεώνας 5 (2-15)