Μπαμπάδες εναντίον… παιδιών σε event του Paok Football Prints Έβρου παρουσία του Δ. Γιαννούλη (+photos)

Τα διάφορα events του προπονητικού κέντρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Διδυμότειχο συνεχίζονται, σχεδόν κάθε Τρίτη, αλλά αυτήν την φορά η ευρηματικότητα των υπευθύνων του PAOK Football Prints ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Τα παιδιά της ακαδημίας αλλά και άλλων ακαδημιών από όλον τον Έβρο έδωσαν αγώνες με τους… μπαμπάδες τους. Μάλιστα, οι γονείς ενός τμήματος (με μπλε στολές) κέρδισαν με 7-6 ενώ αντιθέτως οι γονείς του μικρού τμήματος (με τα μαύρα) έχασαν με 3-2 από τους… κανακάρηδές τους.

Την όλη διοργάνωση ανέλαβε ο Βασίλης Μπισιρόπουλος και πέτυχε μεγάλη συμμετοχή, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι στην εκδήλωση έδωσε το παρών και ο παίκτης του ΠΑΟΚ Δημήτρης Γιανούλης, που αυτήν την περίοδο έχει παραχωρηθεί δανεικός στην ΠΑΕ Βέροια όπου και αγωνίζεται ως βασικός.

Ανάμεσα στους προπονητές που βρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν οι Αθανάσιος Μήτιγκας, Χρήστος Χρηστούδης,Παρασχούδης, Αποστόλης Μιχαηλίτσλης, Χάρης Τασιούδης. Τους αγώνες διαιτήτευσαν οικειοθελώς, χωρίς να λάβουν αμοιβή, οι Δημήτρης Τσάμπουρας και Ιωάννης Δαλαμπούρας. Δείτε φωτογραφίες…