LIVE η Γ’ Εθνική: Καβάλα-Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Έβρος Σουφλίου-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες Καβάλα-Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Έβρος Σουφλίου-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση για τις επόμενες ώρες θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στους αγώνες του Α’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής με έμφαση στα δυο παιχνίδια των θρακιώτικων συλλόγων.

Ωρα 15:20 Ξεκινάμε με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που με μόλις 25 βαθμούς και τρεις συνεχόμενες ήττες, αν δεν κερδίσει λογικά θα αποχαιρετήσει από αυτήν την αγωνιστική την κατηγορία μετά από δυο χρόνια παρουσίας στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής.

Ωρα 15:28 Η αντίπαλός του η Καβάλα που έχει 42 βαθμοί, φέτος δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που πέρυσι διεκδικούσε μέχρι τέλος την άνοδο από τον Πανσερραικό και τον Άρη και απλά  στοχεύει απλά να τερματίσει στην πρωτη τετράδα.

Ωρα 15:35 Από την άλλη ο μαθηματικά υποβιβασμένος Έβρος Σουφλίου που έφτασε τους 17 βαθμούς στα τελευταία δυο παιχνίδια δείχνει μεγάλη βελτίωση, μετά το διπλό επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ενώ δυσκόλεψε αρκετά και τον Καμπανιακό στην Χαλάστρα παρά την ήττα του και η κατάσταση του Κοκκινοχώματος προσφέρεται για νέα συγκομιδή βαθμών.

Ωρα 15:43 Το Βυζάντιο που κόλλησε στους 34 βαθμούς μετρώντας πέντε ήττες στα τελευταια έξι παιχνίδια του, έχει την ευκαιρία απέναντι στον ουραγό του πρωταθλήματος να πετύχει μετά από καιρό νλικη και να εξαντλήσει τις πιθανότητές του στους επόμενους πέντε αγώνες που του απομένουν.

Ωρα 15:47 Το Στα παιχνίδι του πρωτου γύρου είχαμε Εθνικός-Καβάλα 1-1 και Βυζαντιο -Σουφλί 6-1.

Ωρα 15:53 Συνοπτικά στο πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου περιλαμβάνει τα παιχνίδια Καβάλα-Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Έβρος Σουφλίου-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Άρης-Εορδαϊκός, Απόλλων Κρύας Βρύσης-Νέστος Χρυσούπολης, Δόξα Δράμας-Θύελλα Φιλώτας, Απόλλων Καλαμαριάς-ΑΠΕ Λαγκαδά, και Κοζάνη-Εθνικός Νέου Αγιονερίου. Ρεπό έχει ο Καμπανιακός, ενω Εθνικός Σερρών-Ηρακλής Αμπελοκήπων 0-3 ανευ αγώνα.

Ωρα 15:56 Ο Αρης χρειάζεται ένα βαθμό για να κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα σε παιχνίδι που μπορείτε να παρακολουθήσετε τηλεοπτικά από τον σταθμό alfa που έχει έδρα την Αλεξανδρούπολη και εκπέμπει και σε Ροδόπη και σε Ξάνθη αλλά και σε Καβάλα, Δράμα και Σέρρες μέσω Digea.

Ωρα 15:59 Οι συνθέσεις στο “Δημήτρης Μπακιρτζής” στο Σουφλί:

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Λειβαδιώτης, Χατζάκος, Λίτσιος, Χιζανασβίλι, Εμρέ, Δραγανίδης, Μερτίκας, Τζελέπης, Ζιγκερίδης

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ: Καγκελίδης, Δημητριάδης, Καζαντίδης, Πόπτσης, Δαγκούλης, Τοπάλι, Τουλούπης, Καρλόπουλος, Τερζίδης, Τσίλογλου, Κεφαλάς

Ωρα 16:02 Οι συνθέσεις στο “Ανθή Καραγιάννη” Καβαλας:

ΚΑΒΑΛΑ: Αθανασίου, Μπατάνης, Κυριακίδης, Δελής, Δέντσας, Παληγεώργος, Μπάτζιος, Μπλιός, Δουμάνης, Πτηνόπουλος, Γρ. Παπαδόπουλος

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Καλαϊτζίδης, Πελτέκης, Τσορμπατζίδης, Δούπας, Κατρινίτσας, Τορομανίδης, Αμπραχαμιάν, Θεοδωράκης, Γωνιάδης, Τσαμουρλίδης, Γκαϊδατζής.

Ωρα 16:05 Έναρξη αγώνων σε Καβάλα και Σουφλί.

Ωρα 16:10 Στην Καβάλα μεγάλη ευκαιρία στο 4′ για τους γηπεδούχους με τον πρωην παίχτη της Ξάνθης Δουμάνη, αλλα ο Καλαιτζίδης μπλοκαρει την μπάλα.

Ωρα 16:11 Γκολ στο Σουφλί για το Κοκκινόχωμα! Σκόρερ ο Τερζίδης στο 9′ με το Βυζάντιο στην πρωτη επίθεση των φιλοξενούμενων.  Έβρος Σουφλίου-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-1

Ωρα 16:13 Γκολ στο Σουφλί για το Κοκκινόχωμα! Σκόρερ ο Κεφαλάς με τους φιλοξενούμενους στο 12′ να πετυχουν 2 γκολ σε 3 λεπτά.  Έβρος Σουφλίου-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-2.

Ωρα 16:20 Αρκετά γκολ μεχρι στιγμής Έβρος Σουφλίου-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-2, Άρης-Εορδαϊκός 1-1 και Δόξα Δράμας-Θύελλα Φιλώτας 1-0

Ωρα 16:23 Στην Καβάλα μεγάλη ευκαιρία στο 18′  για τους γηπεδούχους με τον  Δουμάνη.

Ωρα 16:27 Γκολ στην Καβάλα.  Σκορερ ο Πτηνόπουλος στο 21′ που πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας του Εθνικού.  Καβάλα-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-0

Ωρα 16:29 Στο Σουφλί μεγάλη ευκαιρία για τον Έβρο στο 27′, αλλα ο Ζιγκερίδης σούταρε μολις αουτ ενω ο Καγκελίδης ήταν εξουδετερωμένος.

Ωρα 16:32 Γκοοοοολ στην Καβάλα για τον Εθνικό.  Ισοφαρίζει ο Εθνικός με τον Θεοδωράκη στο 26′ μετά από ωράια προσπάθεια του Γωνιάδη.  Καβάλα-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-1

Ωρα 16:36  Ο Άρης ανατρεπει γρήγορα το σκορ και κανει το 2-1 στο παιχνίδι με τον Εορδαϊκό, ενώ  Απόλλων Κρύας Βρύσης-Νέστος Χρυσούπολης 1-0 και Κοζάνη-Εθνικός Νέου Αγιονερίου 0-1.

Ωρα 16:40  Στην Καβάλα ο Εθνικός στο 35′ στέκεται πολύ καλά στο γήπεδο, παίζοντας αμυντικά και περιμένοντας να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. παραμένει το 1-1.

Ωρα 16:42  Στο Σουφλί στο 40′ το Βυζαντιο πιεζει για ένα τρίτο γκολ αλλα ο Μπινόπουλος νικά τον Καζαντζίδη κρατώντας το 0-2.

Ωρα 16:47  Λήξη ημιχρόνου στο Σουφλί. Ο Έβρος επανέρχεται στις εμφανίσεις προ μηνός και ηττάται εύκολα από το Βυζάντιο που χρειάζεται την νίκη. Αποτέλεσμα ημιχρόνου  Έβρος Σουφλίου-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-2.

Ωρα 16:48  Στην Καβάλα ο ΑΟΚ λίγο πριν το τέλος πιέζει ώστε να κλείσει προηγούμενος το ημίχρονο.

Ωρα 16:52  Λήξη ημιχρόνου στο Ανθή Καραγιάννη. Ο Εθνικός στέκεται πολύ καλά και βρίσκεται ισόπαλος με την τοπική ομαδα. Αποτέλεσμα ημιχρόνου Καβάλα-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-1

Ωρα 16:53 Συνοπτικά τα αποτελέσματα του ημιχρόνου: Καβάλα-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-1, Έβρος Σουφλίου-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-2, Άρης-Εορδαϊκός 3-1, Απόλλων Κρύας Βρύσης-Νέστος Χρυσούπολης 1-0, Δόξα Δράμας-Θύελλα Φιλώτα 1-0, Απόλλων Καλαμαριάς-ΑΠΕ Λαγκαδά 0-1 και Κοζάνη-Εθνικός Νέου Αγιονερίου 0-1.

Ωρα 17:03 Έναρξη στο Σουφλί.

Ωρα 17:04 Γκολ στο Σουφλί για το Κοκκινόχωμα! Σκόρερ ο Τολούπης στο 46′ με την σέντρα για το Βυζάντιο στην πρωτη επίθεση των φιλοξενούμενων στο δεύτερο μέρος.  Έβρος Σουφλίου-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-3

Ωρα 17:05 Ισοφαρίζει στην Κρυα Βρυση σε 1-1 ο Νέστος με γκολ του Μελισσόπουλου.

Ωρα 17:08 Έναρξη δεύτερου μέρος στην Καβάλα.

Ωρα 17:10 Στο Σουφλί ο Χιζανασβίλι στο 51′ στέλνει την μπάλα μολις άουτ σε δυνατό σουτ και δεν μπορεί να μειώσει για την ομάδα του.

Ωρα 17:14  Στην Καβάλα ο Δουμάνης στο 50′ δεν μπορεί να νικήσει για μια ακόμη φορά τον 39χρονο Καλαιτζιδη.

Ωρα 17:20  Στην Καβάλα στο 56′  εχουμε μονομαχία Καλαιτζίδη με Δουμάνη, αλλα ο έμπειρος πορτιέρο κρατά το 1-1.

Ωρα 17:25  Στην Καβάλα στο 62′ ο Γωνιάδης χάνει μεγάλη ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στον Εθνικό.

Ωρα 17:30 Γκολ στο Σουφλί για το Κοκκινόχωμα! Σκόρερ ο Τσίλογλου στο 72′.  Έβρος Σουφλίου-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-4

Ωρα 17:32 Μειώνει 0 Εορδαικός στο Χαριλάου σε 3-2.

Ωρα 17:40  Στην Καβάλα στο 77′ ο Πελτέκης παραχωρί την θέση του στον Κυριζάκη, ενω ο εβρίτης Λίτσκας περνει την θέση του Δελή για τον ΑΟΚ.

Ωρα 17:42  Απόλλων Κρύας Βρύσης-Νέστος Χρυσούπολης 2-1 και Δόξα Δράμας-Θύελλα Φιλώτα 2-0.

Ωρα 17:49  Λήξη αγώνα στο Σουφλί. Ο Έβρος Σουφλίου γνωρίζει την όγδοη ήττα στην έδρα του από το Βυ΄ζαντιο που παίρνει βαθμολογική ανάσα, αν και δύσκολα δείχνει ότι θα αποφύγει το μοιραίο. Τελικό αποτέλεσμα   Έβρος Σουφλίου-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-4.

Ωρα 17:57  Λήξη αγώνα στο Ανθή Καραγιάννη. Ο Εθνικός πήρε το βαθμό απέναντι στην Καβάλα, αλλα σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα υποβιβάζεται μαθηματικά. Τελικό αποτέλεσμα Καβάλα-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-1

Ωρα 18:00  Εχουν λήξει πλέον όλα τα παιχνίδια και σε λίγο με βάση και τα υπόλοιπα αποτελέσματα θα έχειε την πλήρη εικόνα της βαθμολογίας και του τι μέλει γενέσθαι για τις ομάδες μας…