A2 Ανδρών: Με νίκη στην Λάρισα εξασφαλίζει την παραμονή η ΓΕΑ, ξεκαθαρίζει την Τετάρτη για την ΑΕ Κομοτηνής

Την νίκη επί της υποβιβασμένης και αδύναμης Λάρισας και τους 3 βαθμούς που την ανεβάσουν στην πέμπτη θέση με 31 βαθμούς και θα την εξασφαλίσουν για την παραμονή, ώστε να μην έχει πρόβλημα στους αγώνες της με Νέστωρα και Μακεδονικό θέλει η ΓΕ Αλεξανδρούπολης στο Αλκαζάρ το απόγευμα της Κυριακής, μετά και από τα αποτελέσματα του Σαββάτου.

Από τα αποτελέσματα υποβιβαστηκε οριστικά και η ΜΕΝΤ μετά την ήττα της από τον Νέστωρα των Κράβαρικ, Μποζίδη που έφτασε τους 30 βαθμούς, ενω στους 30 εφτασαν και οι Σερρες παρα την ήττα τους στα Γιαννενα από τον ΑΣ Γιάννενα που θα παίξουν σίγουρα στα μπαράζ παραμονής.

Πλεον η μοναδική εκκρεμότητα αφορά την δεύτερη θέση των μπαράζ παραμονής με τον Αίαντα να παλεύει μέχρι τέλους έχοντας 24 βαθμούς, αντιμετωπίζοντας τον Μακεδονικό την Τετάρτη στις 18.30, σε ένα αγώνα που ενδιαφέρει και την ΑΕ Κομοτηνής η οποία θέλει νίκη του Μακεδονικού, ώστε παίζοντας και αυτή σχεδόν την ίδια ώρα την Τετάρτη με την πρωτοπόρο Νίκη Αιγινίου να παίξει χωρίς άγχος το επόμενο Σαββατο στον Αίαντα.

Μεχρι στιγμής η βαθμολογια στην ουρά έχει διαμορφωθεί ώς εξής: Νέστωρας, Σέρρες 30, ΑΕ Κομοτηνής, ΧΑΝΘ 29, ΓΕΑ 28, Αίαντας, Γιάννενα 24.