Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα ανάμεσα στον Έβρο Σουφλίου και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

Άλλη μια συντριβή γνώρισε ο Έβρος Σουφλίου που ηττήθηκε με 0-4 στο Σουφλί (8η εντός έδρας ήττα) από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος που διατηρήθηκε ζωντανό στην μάχη της παραμονής σε αντίθεση με τον Έβρο που του χρόνου θα αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα του Έβρου

Οι φιλοξενούμενοι στις πρωτες επιθεσεις τους “καθάρισαν” το παιχνίδι πετυχαίνοντας δυο τέρματα στο 9′ με τον Τερζίδη και στο 12’ με τον Κεφαλά που έκανε το 0-2. Ο Ζιγκερίδης δεν μπόρεσε να μειωσει στο 27 από καλή θέση, ενω στο 40 και στο 41′ ο Μπινόπουλος νίκησε δις τον Καλαιτζίδη στελνοντας τις ομαδες με το 0-2 στα αποδυτήρια.

Γρήγορα όμως με την έναρξη στο 47’ ο Τερζίδης με σουτ έκανε το 0-3 και στο 73’ ο Τσίλογλου με σουτ δίνει διαστάσεις θριάμβου για το Βυζάντιο κάνοντας το τελικό 0–4.  Διαιτήτευσαν οι Δρακίδης (Θράκης), Βρούζος (Πιερίας), Γκιόση (Θράκης).

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Γ. Πετκίδης): Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Λειβαδιώτης (50΄ Πετκίδης), Χατζάκος (61΄ Ζάχος), Λίτσιος, Χιζανασβίλι (71΄ Δροσάκης), Δραγανίδης, Εμρέ, Μερτίκας, Τζελέπης, Ζιγκερίδης.

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ (Γ. Ιωαννίδης): Καγκελίδης, Δημητριάδης, Τοπάλης, Πόπτσης (61΄ Χριστοφορίδης), Τουνγκελίδης, Δαγκούλης (80΄ Χωνευτίδης), Κεφαλάς, Καρλόπουλος (50΄ Περσίδης), Καζαντζίδης, Τσίλογλου, Τερζίδης.