Κανάλι της Θράκης θα μεταδώσει τηλεοπτικά την αναμέτρηση Αρης – Εορδαϊκός

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά το ματς της ομάδας τους με τον Εορδαϊκό την Κυριακή, θα έχουν οι φίλοι του Άρη. Αυτό θα συμβεί κατόπιν σχετικής συμφωνίας της μεγάλης στοιχιματικής εταιρείας «Stoiximan», μεγάλου χορηγού των κίτρινων. Μάλιστα, τον αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν και φίλαθλοι της Θράκης, καθώς θα μεταδοθεί από το περιφερειακό κανάλι Alfa που έχει έδρα την Αλεξανδρούπολη και εκπέμπει και σε Ροδόπη και σε Ξάνθη αλλά και σε Καβάλα, Δράμα και Σέρρες μέσω Digea.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εορδαϊκό (29η αγωνιστική, 03/04 – 16:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης θα μεταδοθεί απευθείας από το δίκτυο της HELLASNET, μετά από σχετική συμφωνία της Stoiximan με το συγκεκριμένο τηλεοπτικό δίκτυο.

Από τα 11 κανάλια που διαθέτει συνολικά η HELLASNET σε όλη την επικράτεια τον αγώνα του ΑΡΗ θα μεταδώσουν τα κανάλια ΑΤΛΑΣ (Κεντρική Μακεδονία), ATTICA (Αττική), ΔΙΚΤΥΟ 1 (Δυτική Μακεδονία) και ΑLFA (Aνατολική Μακεδονία – Θράκη)».