ΕΠΣ Έβρου: Τα αποτελέσματα των Σαββατιάτικων αγώνων στην Α’ Κατηγορία

Σε παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής ο Ποντιακός σπέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 0-4 στο γήπεδο του ΑΟ Αλεξανδρούπολης και πλησίασε στους 3 βαθμούς τον αντίπαλό του.

Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο στο ΚΤΕΟ και όλα τα τέρματα του Ποντιακό σημειώθηκαν μετά το 60 της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα στο λεπτό αυτό όπως μας πληροφορεί το radioevros,  ο Χριστοφορίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ στο 65′ ο Δουλγέρης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Ποντιακός δεν σταμάτησε και στο 75΄ ο Σαριανίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-3, με τον Τρανόπουλο στο 80΄ με διαγώνιο σουτ να γράφει το τελικό σκορ του αγώνα στο 0-4.

Μετα από αυτό το αποτέλεσμα ο Ποντιακός έφτασε τους 27 βαθμούς, ενω ο Άλεξ έμεινε στους 30. Από τους αγώνες της Κυριακής, η Α.Ε. Διδυμοτείχου με νίκη επί της αδύναμης Ένωσης Μεταξάδων Παλιουρίου σφραγίζει τον δέυτερο συνεχόμενο τίτλο, ανεξάρτητα από το αποτελεσμα του αγώνα ανάμεσα στον Άρδα Καστανεών με την δεύτερη Ένωση Άνθειας Αρίστεινου. Το υπόλοιπο πρόγραμμα περιλαμβάνει της αναμετρήσεις ΠΑΕ Ριζίων-Α.Ο. Μαΐστρου και Ορέστης Ορεστιάδας-ΠΑΕ Πενταλόφου.