Ετοιμάζεται και τρίτη ομάδα μπάσκετ στην Ξάνθη! Το όνομα, το έμβλημα και το πρώτο της Δ.Σ.

Σε μια ιδιαίτερα φιλόδοξη κίνηση προχωρούν άνθρωποι του μπάσκετ, και όχι μόνο, της Ξάνθης που έχουν προχωρήσει τις διαδικασίες για την σύσταση και δημιουργία μιας νέας ομάδας που θα έχει το όνομα “Λεύκιππος”, έχοντας προχωρήσει μάλιστα και στον καταρτισμό του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου.

leukipposΣτόχος των ιθυνόντων του “Λεύκιππου” είναι με την εμπειρία, τις γνώσεις και την αγάπη τους για το άθλημα να μπουν δυνατά στο χώρο του Ξανθιώτικου μπάσκετ και να ταράξουν τα «νερά», θέτοντας ως στόχο το δημιούργημα τους να είναι σταθερά δομημένο, με πολλές προοπτικές για να γίνει μελλοντικά μία ομάδα που θα καθιερωθεί στα μπασκετικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο.

Ήδη ο νέος σύλλογος έχει προχωρήσει στον καταρτισμό της πρώτης της διοίκησης και παράλληλα κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ ώστε να μπορέσουν απο την νέα αγωνιστική σαιζόν να μετέχουν στο πρωτάθλημα. Μάλιστα όπως πληροφορούμαστε, και θα είμαστε σε θέση τις επόμενες ημέρες να το παρουσιάσουμε πιο αναλυτικά, πρόθεση των ιθυνόντων του συλλόγου είναι να δημιουργηθούν πέρα από Αντρικό και τμήμα Παίδων αλλά και γενικότερα να δημιουργηθούν και Ακαδημίες.

Πρόεδρος του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του “Λεύκιππου” είναι ο γνωστός ορθοπεδικός Ματθαίος Σαββίδης. Αναλυτικά το Δ.Σ. του νεοσύστατου συλλόγου μπάσκετ με την επωνυμία “Λεύκιππος

Πρόεδρος: Σαββίδης Ματθαίος

Αντιπρόεδρος: Πλέσιας Αργύρης

Γ. Αρχηγός: Σοφίας Χρήστος

Γ. Γραμματέας: Βλαχόπουλος Ιωάννης

Ταμίας: Σιάκκας Βαγγέλης

Μέλος: Γκουρνέλης Παύλος

Μέλος/Δημόσιες Σχέσεις: Ξανθόπουλος Θωμάς